Voorzorgsmaatregelen

We willen u in deze ongekende tijd graag van dienst blijven in onze winkel en op onze webshop waar een mooie herfst-wintercollectie klaarstaat. Om ervoor te zorgen dat u bij ons veilig kunt blijven shoppen, volgen we de anti-coronavirus maatregelen op zoals aanbevolen door het RIVM. Uw gezondheid en die van onze medewerkers gaan daarbij uiteraard boven alles. We nemen vanwege ons vak de hygiëne altijd al erg serieus, maar de huidige tijd vraagt om extra aanscherping van ons hygiënebeleid.

Webshop en reserveringen

U kunt Steengoeieschoenen.nl bezoeken om uit onze mooie schoenencollectie te bestellen én als winkelklant om de complete nieuwe collectie voor te kijken. Het is ook mogelijk om schoenen te reserveren en in de winkel op te halen.

Bezorging en verwerking retouren

Vanwege onze voorzorgsmaatregelen verwachten we geen interne problemen om u met onze webshop van dienst te kunnen zijn. Wél zou de bezorging door PostNL iets vertraging kunnen oplopen a.g.v. minder inzetbaar personeel of maatregelen van overheidswege.

Extra service - avondshoppen

We bieden voor klanten met een aanwijsbaar verhoogd gezondheidsrisico tijdelijk een extra service aan: na telefonische afspraak, kunt u ‘s avonds bij ons shoppen. Bel hiervoor met 0343 – 457682 of 06 – 30907944. Zo beperken we de risico’s en kunt u in alle rust passen. Voorafgaand aan de afspraak stellen we u als toegangscontrole een aantal gezondheidsvragen.

Hygiëne in de winkel

Bij de ingang van de winkel staat een desinfectiezuil waar u bij het betreden en verlaten van de winkel uw handen op een aangename manier kunt desinfecteren. In de winkel desinfecteren we alle contactpunten, zoals pinautomaat, kassa, toonbank, handgrepen en schoenlepels meerdere malen per dag. Nadat zij een klant geholpen hebben, wassen onze medewerkers altijd nauwgezet hun handen.

Omgang met klanten

Als we klanten helpen, houden we de aanbevolen afstand in acht en dragen goedgekeurde faceshields, waarmee het gehele gezicht wordt afgeschermd. Vanaf zaterdag 6 november 2021 bent u als klant van overheidswege verplicht een mondkapje over mond en neus te dragen. We verzoeken u vriendelijk zoveel mogelijk zelf de schoenen aan te trekken en te strikken. Voor het opmeten van de voeten hebben we een techniek om het risico te minimaliseren (o.a. kind/volwassene met gezicht in tegengestelde richting).

Betalingen in de winkel

We verzoeken u om de betalingen bij de kassa elektronisch [PIN, creditcard, telefoon] te voldoen. Er staan wattenstaafjes voor u klaar die voor het intoetsen van uw pincode kunnen worden gebruikt. Zo hoeft u geen enkel direct contact te maken met de pinpad.

Winkelacties

De winkelacties die u van ons gewend bent, hebben we uitgesteld c.q. over langere tijd uitgesmeerd om zoveel mogelijk te voorkomen dat te veel mensen in korte tijd bijeenkomen.

We hopen dat deze maatregelen het vertrouwen bieden dat u bij ons veilig kunt shoppen. We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet en willen u bij voorbaat bedanken voor uw vertrouwen en begrip. Heeft u vragen of steengoeie tips? Laat het ons gerust weten via info@steengoeieschoenen.nl.

We wensen iedereen, de zieken, de zorgmedewerkers en de hulpdiensten in het bijzonder, veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op info@steengoeieschoenen.nl

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1