Berkemann 01461 Vianna 00578 D.Grau-Orange

Donkergrijze huismuilen voor dames

€ 99,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Merk: Berkemann
Barcode: 010115550108
Kleur: Grijs
Artikelnummer: 522.78.002.4.5
EAN: 4049261775612
Artikelinformatie Berkemann 01461 Vianna 00578 D.Grau-Orange
Berkemann 01461 Vianna 00578 D.Grau-Orange damesmuilen. Deze donkergrijze huismuilen voor dames schiet u zo aan. En door de comfortabele warme voering draagt u ze vaker dan u denkt. De huismuilen zijn van buiten stof-textiel, de voering is stof-textiel en de zool rubber. Dit model is uitgevoerd in wijdte H. Deze huismuilen zijn daarnaast voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor ze zijn te combineren met een maatwerk steunzool. En bestelt u ze tijdig op werkdagen, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Damesmuilen van Berkemann koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Kenmerken Berkemann 01461 Vianna 00578 D.Grau-Orange
SubKleur: Donkergrijs
Wijdte: H
Uitneembaar voetbed: Ja
Materiaal: Stof-textiel
Voering: Stof-textiel
Zool: Rubber
Hakhoogte (cm): 1.5
Merk "Berkemann"

Berkemann damesschoenen

125 jaar ervaring op het gebied van voeten, de toepassing van de meest recente kennis op het gebied van voetorthopedie en het gebruik van de modernste productietechnologieën en innovatieve en natuurlijke materialen zorgen ervoor dat de Berkemann-modellen van actieve schoenen, gezondheidsschoenen en comfortschoenen voldoen aan de hoogste eisen eisen. Daarnaast draagt Berkemann ook haar ​​steentje bij aan de bescherming van natuurlijke hulpbronnen. In hun productielocatie in Hongarije gebruiken ze uitsluitend basismaterialen uit Europa voor hun schoenfabricage, bijvoorbeeld populierenhout uit Midden-Europese bosbouw, vervuiling vrij leer en oplosmiddelvrije kleefstoffen. Op deze manier garanderen zij 'korte processen', sluiten ze kinderarbeid uit in het fabricageproces en voldoen ze vanzelfsprekend aan de Europese milieu- en sociale normen. Dit alles maakt deel uit van wat men bij Berkemann noemt geïntegreerd welzijn.

Meer artikelen van Berkemann bekijken

Berkemann
Berkemann damesschoenen125 jaar ervaring op het gebied van voeten, de toepassing van de meest recente kennis op het gebied van voetorthopedie en het gebruik van de modernste productietechnologieën en innovatieve en natuurlijke materialen zorgen ervoor dat de Berkemann-modellen van actieve schoenen, gezondheidsschoenen en comfortschoenen voldoen aan de hoogste eisen eisen. Daarnaast draagt Berkemann ook haar ​​steentje bij aan de bescherming van natuurlijke hulpbronnen. In hun productielocatie in Hongarije gebruiken ze uitsluitend basismaterialen uit Europa voor hun schoenfabricage, bijvoorbeeld populierenhout uit Midden-Europese bosbouw, vervuiling vrij leer en oplosmiddelvrije kleefstoffen. Op deze manier garanderen zij 'korte processen', sluiten ze kinderarbeid uit in het fabricageproces en voldoen ze vanzelfsprekend aan de Europese milieu- en sociale normen. Dit alles maakt deel uit van wat men bij Berkemann noemt geïntegreerd welzijn.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op info@steengoeieschoenen.nl

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1