Herenschoenen

Herenschoenen

Berwick herenschoenen

Ook al doet de naam Engels aan, Berwick schoenen worden geproduceerd in Spanje, in een grote fabriek in het plaatsje Almansa. Berwick schoenen worden deels handmatig en deels machinaal vervaardigd. Door een combinatie van eeuwenoude technieken, knowhow en vakmanschap zijn deze geklede herenschoenen van bijzondere kwaliteit. 

Het overgrote deel van het gebruikte leer is afkomstig uit gerenommeerde Franse leerlooierijen. De luxe Berwick schoenen zijn uitgerust met exclusieve rubberen zolen van het Britse Dainite, of leren zolen van Jon Rendenbach Jr in Duitsland.

Berwick schoenen zijn klassieke herenschoenen. De meeste modellen zijn veterschoenen, maar dit Spaanse merk maakt ook mooie instappers en gespschoenen. Vanwege hun hoogwaardige poetstechnieken stralen de herenschoenen klasse uit en kunnen daardoor heel goed onder een zakelijke outfit worden gedragen.

GESCHIEDENIS

De officiële naam van het schoenenmerk is Berwick 1707. Berwick is echter niet in dit jaar opgericht. Het schoenmerk Berwick 1707 is vernoemd naar de Engelse hertog van Berwick die in het jaar 1707 tijdens de Spaanse successieoorlog een belangrijke veldslag won waardoor Philips de Vijfde de Spaanse troon kon veiligstellen.

Het schoenenmerk Berwick 1707 mag dan niet uit 1707 stammen, het heeft eeuwenlange ervaring in het maken van nette herenschoenen voor een nette prijs. Vandaar dat deze steengoeieschoenen ook in onze collectie niet mogen ontbreken.


PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide