Damesschoenen

Damesschoenen

Damesschoenen van Brunate

Damesschoenen voor de dame die gaat voor kwaliteit en comfort met een twist.

Damesschoenen van Brunate maken de outfit af. Het merk Brunate staat bekend om het gebruik van prachtige materialen, bijzondere kleuren en het aandurven van gewaagde combinaties. De traditionele Brunate stijl is ondertussen al beïnvloed geweest door talrijke trends maar aan de perfecte pasvorm is na al die jaren nog niets veranderd.
Recent heeft het merk geïnvesteerd in de bekende C14-leesten van Alexandria, waarmee het merk nu ook voorziet in de vraag naar klassieke pumps in bredere leesten.

Geschiedenis Brunate

In het jaar 1926 werd Brunate opgericht door Vittorio Galli, een slimme zakenman en Giovanni Volonté, een gepassioneerd schoenontwerper. In het begin legt het bedrijf zich toe op de productie van kinderschoenen van hoge kwaliteit. Ondanks de grote depressie in de jaren twintig en later de Tweede Wereldoorlog, weet het bedrijf zich steeds te handhaven en te groeien. In 1949 slaat helaas het noodlot toe en vernietigt een brand een groot gedeelte van de fabriek en het magazijn. Herbouw vindt onmiddellijk plaats en tegen het einde van de jaren 50 kan de fabriek weer dezelfde productie afleveren als voor de brand. In de jaren 80 begint Brunate ook met het maken van dames- en herenschoenen.
Steengoeieschoenen maakt een overwogen keuze voor een gedegen collectie damesschoenen. 

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide