Burkely 1000517 Bowler bag 38.25 Taupe

Taupekleurige tas voor dames

€ 149,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Kleur
Merk: Burkely
Barcode: 010165430105
Kleur: Taupe
Artikelnummer: 610.75.034.-
Artikelinformatie Burkely 1000517 Bowler bag 38.25 Taupe
Eenvoudig online een damestas bestellen doet u op Steengoeieschoenen.nl. Deze taupekleurige Burkely 1000517 Bowler bag 38.25 Taupe tas staat te trappelen om door u te worden gebruikt. Hij is functioneel ingedeeld en daarbij speciaal uitgerust met een rits waardoor belangrijkste bezittingen veilig zijn opgeborgen. En u heeft ze zo bij de hand. De damestas is van buiten leer en de voering is stof-textiel. En bestelt u 'm tijdig op werkdagen, dan vliegt deze taupekleurige tas dezelfde dag nog uw kant op. Een damestas van Burkely koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Kenmerken Burkely 1000517 Bowler bag 38.25 Taupe
SubKleur: Taupe
Materiaal: Leer
Voering: Stof-textiel
Merk "Burkely"

Burkely tassen voor dames en heren

Met passie en nauwkeurigheid zet BURKELY haar expertise in om praktische, hoogwaardige en stijlvolle ontwerpen te maken die aansluiten bij de modetrends van dit moment. Een BURKELY tas maakt het leven comfortabeler door maximaal gebruiksgemak en perfect zorgzaam comfort, de tas dient als een verlengstuk van elke mannelijke en vrouwelijke arm. Wat een mooie aanvulling op onze kwalitatief hoogstaande en duurzame schoenencollectie!

Filosofie
Net als herinneringen en ervaringen in uw leven die je maken zoals u bent, wordt het leer mooier en persoonlijker tijdens het ouder worden en gebruiken. Uw item krijgt zijn eigen karakteristieke details door de jaren heen, wij geloven dat dit de charme is van een BURKELY creatie. Dit is BURKELY, elke dag voor iedereen.

Meer artikelen van Burkely bekijken

Burkely
Burkely tassen voor dames en herenMet passie en nauwkeurigheid zet BURKELY haar expertise in om praktische, hoogwaardige en stijlvolle ontwerpen te maken die aansluiten bij de modetrends van dit moment. Een BURKELY tas maakt het leven comfortabeler door maximaal gebruiksgemak en perfect zorgzaam comfort, de tas dient als een verlengstuk van elke mannelijke en vrouwelijke arm. Wat een mooie aanvulling op onze kwalitatief hoogstaande en duurzame schoenencollectie!FilosofieNet als herinneringen en ervaringen in uw leven die je maken zoals u bent, wordt het leer mooier en persoonlijker tijdens het ouder worden en gebruiken. Uw item krijgt zijn eigen karakteristieke details door de jaren heen, wij geloven dat dit de charme is van een BURKELY creatie. Dit is BURKELY, elke dag voor iedereen.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1