Damesschoenen

Damesschoenen

Clarks damesschoenen

In Clarks damesschoenen worden actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als 's werelds grootste fabrikant van damesschoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar schoenen. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties staan daarbij altijd voorop. Wat past dit damesschoenenmerk toch goed in het assortiment van Steengoeieschoenen. 


Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, is Clarks gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Ondertussen zijn we een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.

Iconische schoenen

In hun archief met meer dan 22.000 modellen vindt u schoenen die mode-revoluties hebben ontketend en nog altijd tot de verbeelding spreken. Zoals de iconische Clarks Desert Boot, die in 1950 door Nathan Clark werd ontworpen en nog niets aan aantrekkingskracht heeft ingeboet. Of Nature, een baanbrekende combinatie van sportief en casual die het licht zag in de jaren '80, en nu opnieuw is uitgevonden voor de 21ste eeuw. En dan is er Trigenic Flex, een fusie van vakmanschap en innovatie die nu al een nieuwe klassieker is.

Geschiedenis

Het begon allemaal bijna 200 jaar geleden, toen de broers Cyrus en James Clark met een pantoffel van schapenleer kwamen - een combinatie van innovatie en vakmanschap. Destijds was dat revolutionair, maar het is nog altijd de kern van alles wat we doen. Nog steeds begint ieder paar Clarks schoenen met een handgesneden leest van haagbeukenhout. Geavanceerde constructietechnieken, actuele technologieën en nieuwe materialen doen de rest. Zo ontstaan schoenen die zijn gemaakt voor het moderne leven.

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide