Herenschoenen

Herenschoenen

Cole Haan herensneakers

Als u op zoek bent naar een stijl waarmee u zichzelf kunt onderscheiden van de rest dan is de stijl die het Amerikaanse merk Cole Haan heeft toegepast echt iets voor u. De herenschoenen uit deze collectie zijn namelijk alles behalve standaard. Er wordt gebruik gemaakt van meerdere kleuren en unieke ontwerpen waardoor u altijd iets aan hebt waarmee u origineel voor de dag komt. 


INNOVATIEF

Bij Cole Haan zit innoveren in het DNA. Zij geloven dat de ontwikkeling van een nieuwe herenschoen de elegante samensmelting van traditie en moderniteit vertegenwoordigt. Hier wordt geregeld geschiedenis geschreven.
Zoals zo vaak is ook hier de eenvoud de kracht van de inventie: “Geklede schoenen die voelen als sneakers.” Een modieuze brogue als bovenwerk, samengevoegd met een high performance zool. Ultralicht, soepel en met uitmuntende dempende kwaliteiten.
Cole Haan gebruikt in zijn advertentiecampagne enkele grote talenten van het New York City Ballet. De unieke eigenschappen elegance en performance zijn daarmee uitermate stevig verankerd in de doelgroep.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide