Dubarry Silverleague 9470 62 Cigar

Donkerbruine make-up tas voor dames

€ 75,00

% Van € 99,95 afgeprijsd (24.96% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Kleur
Merk: Dubarry
Barcode: 010121730105
Kleur: Bruin
Artikelnummer: 610.88.002.-
EAN: 5397166137257
Artikelinformatie Dubarry Silverleague 9470 62 Cigar
Eenvoudig online een dames make-uptas bestellen doet u op Steengoeieschoenen.nl. Deze donkerbruine Dubarry Silverleague 62 Cigar tas staat te trappelen om door u te worden gebruikt. Hij is functioneel ingedeeld en daarbij speciaal uitgerust met een ver open te klappen rits. Deze Silverleague tas is gemaakt van suède en zacht leer en heeft een ritssluiting over de hele lengte, zodat je de inhoud goed kunt zien. De tas is van binnen volledig geplastificeerd, waterproof en eenvoudig te reinigen. Er zitten bumper knopjes aan de onderkant van de tas, waardoor hij ook stabiel blijft staan. Hij is zo handig, u zult zich afvragen hoe u het zonder hebt gered. Afmetingen: 24 cm x 12 cm x 12 cm. En bestelt u 'm tijdig op werkdagen, dan vliegt deze donkerbruine make-up tas dezelfde dag nog uw kant op. Een damestas van Dubarry koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Kenmerken Dubarry Silverleague 9470 62 Cigar
SubKleur: Donkerbruin
Materiaal: Suède combinatie
Voering: Synthetisch
Merk "Dubarry"

Dubarry damesschoenen en herenschoenen

Dubarry is een merk van hoge kwaliteit en met karakter, 2 eigenschappen waar Steengoeieschoenen ook voor staat! Dubarry schoenen en laarzen worden gemaakt van leer dat door Dubarry speciaal is geïmpregneerd en daardoor minder vocht absorbeert, waardoor het 70% minder tijd nodig heeft om te drogen dan andere leersoorten. Het leer blijft mooi en soepel en behoudt haar vorm, ook bij veelvuldig gebruik. Het leer dat gebruikt wordt in de Dubarry collectie is een duurzaam natuurproduct met karakteristieke oneffenheden, die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Hierdoor krijgen uw Dubarry laarzen een robuuste 'lived-in' look. Dubarry is schoenen- en laarzenfabrikant sinds 1937. De Dubarry fabriek heeft haar naam te danken aan een bekende Franse courtesane Madame du Barry en is ontstaan in het Ierse Ballinasloe in het westen van Ierland waar vele goede handwerkers woonden die zich rond de fabriek vestigden. De Dubarry fabriek is altijd een zeer gerespecteerd en succesvol bedrijf geweest, met als doel hoogwaardig schoeisel te maken. Ook nu heeft Dubarry nog altijd deze doelstelling. Inmiddels werkt Dubarry met zorgvuldig geselecteerde productiepartners, die werken met dezelfde ambitie en gewend zijn te werken met veeleisende ontwerpen.

Meer artikelen van Dubarry bekijken

Dubarry
Dubarry damesschoenen en herenschoenenDubarry is een merk van hoge kwaliteit en met karakter, 2 eigenschappen waar Steengoeieschoenen ook voor staat! Dubarry schoenen en laarzen worden gemaakt van leer dat door Dubarry speciaal is geïmpregneerd en daardoor minder vocht absorbeert, waardoor het 70% minder tijd nodig heeft om te drogen dan andere leersoorten. Het leer blijft mooi en soepel en behoudt haar vorm, ook bij veelvuldig gebruik. Het leer dat gebruikt wordt in de Dubarry collectie is een duurzaam natuurproduct met karakteristieke oneffenheden, die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Hierdoor krijgen uw Dubarry laarzen een robuuste 'lived-in' look. Dubarry is schoenen- en laarzenfabrikant sinds 1937. De Dubarry fabriek heeft haar naam te danken aan een bekende Franse courtesane Madame du Barry en is ontstaan in het Ierse Ballinasloe in het westen van Ierland waar vele goede handwerkers woonden die zich rond de fabriek vestigden. De Dubarry fabriek is altijd een zeer gerespecteerd en succesvol bedrijf geweest, met als doel hoogwaardig schoeisel te maken. Ook nu heeft Dubarry nog altijd deze doelstelling. Inmiddels werkt Dubarry met zorgvuldig geselecteerde productiepartners, die werken met dezelfde ambitie en gewend zijn te werken met veeleisende ontwerpen.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1