Dubarry

Dubarry

Dubarry outdoor laarzen

Dubarry is een merk van hoge kwaliteit en met karakter, 2 eigenschappen waar Steengoeieschoenen ook voor staat!
Dubarry schoenen en laarzen worden gemaakt van leer dat door Dubarry speciaal is geïmpregneerd en daardoor minder vocht absorbeert, waardoor het 70% minder tijd nodig heeft om te drogen dan andere leersoorten. Het leer blijft mooi en soepel en behoudt haar vorm, ook bij veelvuldig gebruik. Het leer dat gebruikt wordt in de Dubarry collectie is een duurzaam natuurproduct met karakteristieke oneffenheden, die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Hierdoor krijgen uw Dubarry laarzen een robuuste ‘lived-in’ look.

Dubarry is schoenen- en laarzenfabrikant sinds 1937. De Dubarry fabriek heeft haar naam te danken aan een bekende Franse courtesane Madame du Barry en is ontstaan in het Ierse Ballinasloe in het westen van Ierland waar vele goede handwerkers woonden die zich rond de fabriek vestigden.
De Dubarry fabriek is altijd een zeer gerespecteerd en succesvol bedrijf geweest, met als doel hoogwaardig schoeisel te maken. Ook nu heeft Dubarry nog altijd deze doelstelling.
Inmiddels werkt Dubarry met zorgvuldig geselecteerde productiepartners, die werken met dezelfde ambitie en gewend zijn te werken met veeleisende ontwerpen.


PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide