H.J. de Rooy Lederwaren 15692 Black

Zwarte portemonnee voor heren

€ 9,50

% Van € 18,95 afgeprijsd (49.87% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Kleur
Merk: H.J. de Rooy Lederwaren
Barcode: 010043070105
Kleur: Zwart
Artikelnummer: 671.00.009.-
Artikelinformatie H.J. de Rooy Lederwaren 15692 Black
Op zoek naar een mooie herenportemonnee? Steengoeieschoenen.nl maakt het u gemakkelijk. Wat dacht u van deze zwarte H.J. de Rooy Lederwaren 15692 Black portemonnee voor heren? Hij is zeer functioneel ingedeeld, voorbereid op de hogere Eurobiljetten, met veel ruimte voor pasjes. De herenportemonnee is van buiten leer en de voering is leer combinatie. En bestelt u 'm tijdig op werkdagen, dan wordt uw zwarte portemonnee dezelfde dag nog verzonden. Een herenportemonnee van H.J. de Rooy Lederwaren koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Kenmerken H.J. de Rooy Lederwaren 15692 Black
SubKleur: Zwart
Materiaal: Leer
Voering: Leer combinatie
Merk "H.J. de Rooy Lederwaren"

H.J. de Rooy tassen en portemonnees voor dames en heren

H.J. de Rooy staat voor compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen. Deze elementen vormen de vaste bestanddelen van hun veelzijdige collectie. Daarmee creëren hun designers keer op keer authentieke tassen en kleinlederwaren met een zeer trendy uitstraling en unieke extra’s. Stuk voor stuk stijlvol verpakt en gemaakt voor jarenlang plezier. Wat een mooie aanvulling op onze kwalitatief hoogstaande en duurzame schoenencollectie!

Filosofie
Door groot vakmanschap en liefde voor het ambacht, telkens weer een aansprekende en betaalbare collectie te presenteren. Historie H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds hun oprichting in 1947 zijn ze uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche, met een brede range kwaliteitsproducten. Een positie die mede te danken is aan de transparante en servicegerichte manier van werken, waarin ze ons duidelijk weten te onderscheiden, opererend vanuit Waalwijk, in het hart van de Langstraat.

Meer artikelen van H.J. de Rooy Lederwaren bekijken

H.J. de Rooy Lederwaren
H.J. de Rooy tassen en portemonnees voor dames en herenH.J. de Rooy staat voor compromisloze kwaliteit, functioneel gebruiksgemak en duurzame materialen. Deze elementen vormen de vaste bestanddelen van hun veelzijdige collectie. Daarmee creëren hun designers keer op keer authentieke tassen en kleinlederwaren met een zeer trendy uitstraling en unieke extra’s. Stuk voor stuk stijlvol verpakt en gemaakt voor jarenlang plezier. Wat een mooie aanvulling op onze kwalitatief hoogstaande en duurzame schoenencollectie!FilosofieDoor groot vakmanschap en liefde voor het ambacht, telkens weer een aansprekende en betaalbare collectie te presenteren. Historie H.J. de Rooy Lederwaren is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de wereld van luxe trendy lederwaren. Sinds hun oprichting in 1947 zijn ze uitgegroeid van een kleine Amsterdamse fabrikant tot een gerenommeerde speler binnen de branche, met een brede range kwaliteitsproducten. Een positie die mede te danken is aan de transparante en servicegerichte manier van werken, waarin ze ons duidelijk weten te onderscheiden, opererend vanuit Waalwijk, in het hart van de Langstraat.
%
H.J. de Rooy Lederwaren 843538 Black

€ 53,00 Van € 69,95 afgeprijsd

%
H.J. de Rooy Lederwaren 843538 cognac

€ 53,00 Van € 69,95 afgeprijsd

%
H.J. de Rooy Lederwaren 30510 Black

€ 17,00 Van € 33,95 afgeprijsd

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1