Nieuw

Nieuwe collectie herenschoenen voorjaar-zomer 2021

Zonnetje, terrasje, drankje en een paar nieuwe zomerschoenen voor onze heren. Een opgerolde broekspijp met trendy instappers van Greve of de klassieke Sioux eronder; dat is de look van dit seizoen. Ook de bootschoen maakt een rentree door nieuwe modemerken als Hey Dude en Mc Gregor in de collectie.

Of gaat u deze zomer voor de kleurige modische sneakers van Floris van Bommel, New Balance, Sun68 of de oogverblindende unieke Italiaanse Harris schoenen.

Naast deze kleurige sneakers zijn er dit seizoen vooral veel sneakers te vinden in een combinatie van klassiek en casual. Deze sneakers passen perfect bij de outfittrends voor het thuiswerken. Het bovenwerk van de schoen is wat netter, maar de zool lijkt meer op die van een comfortabele sneaker. Voorbeelden hiervan ziet u bij merken als Rehab, Van Lier, Giorgio of Blackstone. Daar mogen de sokken van XPOOOS niet bij ontbreken!

Wie denkt aan herenschoenen, denkt al snel aan een paar leren stappers, met of zonder veter. De klassieke geklede herenschoen, die perfect past onder een pantalon, is nog steeds niet weg te denken. Floris van Bommel, Greve en Magnanni maken bij uitstek prachtige herenschoenen. En het assortiment geklede herenschoenen is in de loop der tijd enorm uitgebreid. Lekker eigenzinnig is het merk Rehab, geklede herenschoenen die gezien mogen worden!

Extra tip van ons: match uw schoenen met een bijpassende riem om een nóg betere outfit te creëren.

De kleuren (off)white, grijs, blauw en cognac vindt u volop terug in de collecties van Magnanni, van Bommel, Australian en Mephisto. En voor de durfal is er geel !

Voor de warme zomerse dagen scoort u veilig simpel en snel een paar heerlijke slippers of sandalen op onze webshop van o.a. Reef, Teva, Panama Jack of Birkenstock.

Met Gijs en Greve heeft Steengoeieschoenen weer prachtige, strakke nette herenschoenen kunnen vinden voor de man met de extra brede voet. Heerlijk lopen in een moderne schoen.

De herenschoenen van Steengoeieschoenen.nl zijn van de beste kwaliteit en daarmee bieden we iedere man de mogelijkheid een paar geweldige schoenen aan zijn collectie toe te voegen.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide