Herenschoenen

Herenschoenen

Hi-Tec herenschoenen


Het sportschoenen merk Hi-Tec wordt gedreven door het verlangen mensen aan te moedigen het beste uit het leven te halen. Ze ontwikkelen hun producten door goed te kijken naar de behoeften van de klant. Hi-tec is een echt merk, met echte producten, voor echte mensen. Hi-Tec is 'geïnspireerd door het leven'.

Voetblessures komen veel voor bij het wandelen, vooral bij wandelingen over ruiger terrein. Deze blessures kunnen worden voorkomen door schoenen van goede kwaliteit te dragen. Wandelschoenen van Hi-Tec, voor zowel mannen als vrouwen, bieden ultiem comfort en ondersteuning, terwijl innovatieve functies als Ion-mask™, waterproofing en V-Lite Design je wandelbeleving verrijken door comfortabele en waterdichte schoenen te garanderen.
Bij Steengoeieschoenen.nl gaan we voor comfort en gemak, en dat is waar het merk Hi-Tec voor staat.

Op dit moment worden meer dan 500 Hi-Tec modellen op de markt gebracht in meer dan 80 landen, onder de merken Hi-Tec Outdoor, Hi-Tec Court, Hi-Tec Golf, Hi-Tec Sport, Urban collections en Magnum. Een collectie van geweldige producten voor sport- en schoenfanaten.

GESCHIEDENIS

Hi-Tec Sports is opgericht in 1974, in het Engelse dorpje Shoeburyness. Hun eerste schoen, de Hi-Tec Squash, was met zijn baanbrekende ontwerp direct een groot succes. Dit model was speciaal ontworpen voor de squash-sport, de sport die in die tijd in opkomst was. Het op de markt komen van dit model was een belangrijk moment voor de sport(schoenen)industrie; er zijn tot nu toe maar weinig modellen sportschoenen waar meer dan 18 miljoen paar wereldwijd van zijn verkocht zijn. De Hi-Tec Squash is de best verkochte sportschoen ooit in Engeland.

In 1982 besloot de directie om de Hi-Tec producten ook in andere landen te gaan verkopen, en er een wereldwijd merk van te maken. Sindsdien heeft het merk Hi-Tec, met het bekende harpoen-logo, de wereld veroverd. De innovatieve manier en succesvolle groei die het merk wereldbekend maakte, is inmiddels onderdeel geworden van een studie op de Harvard Business School.

In 2000 heeft de oprichter, grootaandeelhouder en voorzitter van de raad van bestuur, Frank van Wezel, het bedrijf weer teruggekocht en volledig van de beurs gehaald. Sindsdien is Hi-Tec dus weer volledig in private handen en zelfbesturend.


PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide