Nieuw

Nieuwe collectie jongensschoenen voorjaar-zomer 2021

Nieuw seizoen, nieuwe kinderschoenen!
Wel of niet naar school, kindervoeten blijven gewoon doorgroeien. Met het prachtige weer op komst is de hoogste tijd voor een voetencheck. Laat uw zoons voeten professioneel opmeten, of meet zijn voeten dit keer provisorisch bij u thuis (eventueel met onze hulp via Whatsapp beeldbellen). Daarna kunt u zich samen met uw zoon laten verrassen door een grote collectie stoere vrolijk gekleurde sneakers, sandalen en slippers die onze inkopers voor u hebben samengesteld.

Waar de meiden komende zomer paraderen op schoenen met vrolijke en zelfs ‘smakelijke’ printjes, stoer vormgegeven (chunky) sneakers met stripings en fijn gedetailleerde sandalen met glitters en metallic slippers, dragen de jongens hun steentje bij met stoere looks. Robuuste stoere dadsneakers, veterschoenen en klittenbandschoenen met felle kleurcombinaties en fluoraccenten, daar worden de jongens vrolijk van! Wit combinaties en blauwblijven favoriete kleuren aan jongensvoeten, maar deze zomer zien we daarnaast weer meer zwart combinaties, en wat rood. Weer eens wat anders!

Steengoeie supergave, hippe, mooie, stoere jongenscollectie met de allerbeste merken. Jongens houden van stoere en hippe schoenen, waar ze heerlijk mee kunnen spelen! De absolute topper voor jongens zijn sneakers in allerlei uitvoeringen met de meest geweldige materialen en kleuren, en in maat 19 t/m 42.

De vele ver doorlopende ritsen maken veters strikken bij het aantrekken bijna overbodig. Uiteraard mogen we de klittenbandmodellen niet vergeten.

Bij Steengoeieschoenen.nl investeren we in een lange relatie met een groot aantal bestaande merken zoals Giga, Develab, Red-Rag, Shoesme, Freaks-Jochie en Trackstyle.
Natuurlijk houden we bij Steenwijk ook van vernieuwing en hebben we ook dit jaar weer een nieuw en onderscheidend kleurig merk gevonden in Hip Kids, een trendy Nederlands jongensschoenenmerk dat dicht op de mode zit.

Kinderschoenen zijn meer dan alleen schoenen...

Als ouder wilt u voor uw zoon het beste en dat willen wij ook voor onze kinderklanten. Daarom is het voor de voeten van uw zoon veel beter dat u bij ons in de winkel komt passen. Vooraf meten wij eerst de kindervoeten op. Natuurlijk nemen we bij het opmeten en adviseren alle RIVM-voorzorgsmaatregelen. Verder doen we ons best u ook in onze afgeschermde kinderhoek voldoende eigen bewegingsruimte te geven. Wél gaat onze voorkeur uit naar één begeleidende ouder tegelijkertijd, en wijken we indien nodig uit naar andere delen van de winkel.

Voor een deskundige ondersteuning kunt u ook terecht op het spreekuur van onze orthopedisch schoenmaker of podotherapeut, die op afspraak vrijblijvend advies geeft.
En na aankoop van een paar jongensschoenen in onze winkel mag uw zoon grabbelen in onze schatkist!
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide