Nieuw

Nieuwe collectie jongensschoenen voorjaar-zomer 2019

Nieuw seizoen, nieuwe kinderschoenen!
Met kindervoeten in huis die groeien ontkom je vaak niet aan een shopsessie voor het naderende seizoen. De kids van tegenwoordig weten héél goed wat ze mooi vinden en wat niet! De inkopers van steengoeieschoenen.nl spelen hier helemaal op in.

Waar de meiden komende winter gaan showen met kekke printjes, dragen de jongens hun steentje bij met felle kleuren. Kleurrijke jongensschoenen daar worden de stoere jongens vrolijk van! Naast (kobalt)blauw en wit zien we ook hippe kleuren zoals groen en rood! En de zoolranden sluiten naadloos aan op de schoenen.

We hebben weer ‘n steengoeie supergave, hippe, mooie, stoere jongenscollectie met de allerbeste merken. Jongens houden van stoere en hippe schoenen, waar ze heerlijk mee kunnen spelen! De absolute topper voor jongens zijn sneakers in allerlei ook nu robuustere uitvoeringen met de meest geweldige materialen & kleuren.
De vele ver doorlopende ritsen maken veters strikken bij het aantrekken bijna overbodig. Uiteraard mogen we de klittenbandmodellen niet vergeten. Voor de zomerse dagen hebben we stoere sandalen & slippers ingekocht van o.a. Teva, Kipling & Birkenstock. Ook camouflagezolen worden weer toegepast.
In maat 19 t/m 45 zijn er allerlei trendy modellen voor jongens te vinden op Steengoeieschoenen.nl.

Bij Steengoeieschoenen.nl investeren we in een lange relatie met een groot aantal bestaande merken zoals Develab, Piedro, Shoesme en Trackstyle.

Kinderschoenen zijn meer dan alleen schoenen...

Als ouder wilt u voor uw zoon het beste en dat willen wij ook voor onze kinderklanten. Daarom is het voor de voeten van uw zoon veel beter dat u bij ons in de winkel komt passen. Vooraf meten wij eerst de kindervoeten op. Voor een deskundige ondersteuning kunt u ook terecht op het spreekuur van onze orthopedisch schoenmaker of podotherapeut, die op afspraak vrijblijvend advies geeft.
En na aankoop van een paar jongensschoenen in onze winkel mag uw zoon grabbelen in onze schatkist!

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide