Ruilen en retourneren

Hoe lang kan ik de schoenen of accessoires retourneren of ruilen?

Alle schoenen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd of geruild mits deze ongedragen en in de originele staat zijn en zijn verpakt in de originele doos. Dit geldt ook voor artikelen in de uitverkoop. Het (binnen) passen van onze artikelen is uiteraard toegestaan. Wij raden aan de schoenen op een zachte vloer (bijvoorbeeld tapijt) te passen en uit te proberen. Onze etiketten mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen en het beoordelen van de schoen verhindert.

De ontvangen artikelen lijken iets gedragen te zijn. Wat nu?

Alle artikelen die worden geleverd, komen uit de voorraad van onze winkel. Het is dus mogelijk dat schoenen binnen gepast zijn. Alle artikelen worden echter nieuw in de doos geleverd en worden aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen voor verzending. Hierdoor kunnen we goed beoordelen of de schoenen op een verantwoorde manier zijn gepast, en niet buiten zijn gedragen. Zorg er wel voor dat u het verzendbewijs bewaart. U bent namelijk zelf aansprakelijk voor de aankomst van het pakket.

Hoe gaat het retourneren of ruilen in z'n werk?

Wij vinden dat retourneren en ruilen eenvoudig moet zijn. Daarom hoeft u de retour niet vooraf aan te melden, niets uit te printen of te knippen. Als u er zeker van wilt zijn dat het te ruilen artikel nog beschikbaar is, kunt u er ook voor kiezen direct een nieuwe bestelling te doen en het te vervangen artikel te retourneren. Bij iedere bestelling zit een handige adressticker (voor verzenden vanuit Nederland) en een duidelijk retour- en ruilformulier, waar stap-voor-stap wordt uitgelegd hoe u de schoenen retour stuurt of ruilt. Het pakket kan worden verzonden bij het postkantoor van uw keuze. Zorg er wel voor dat u het verzendbewijs bewaart. U bent namelijk zelf aansprakelijk voor de aankomst van het pakket.
U kunt er ook voor kiezen om uw aankoop te ruilen of retourneren in onze stenen winkel.

Wat zijn de verzendkosten voor retourneren en ruilen binnen Nederland?

Vanuit Nederland kunt u het pakket dus aan ons antwoordnummer richten. Het retourneren van bestellingen vanaf € 74,95 en ruilen is gratis. Voor het retourneren van artikelen bij een (rest)bestelling tot € 74,95 wordt automatisch € 5 portokosten met het terug te betalen aankoopbedrag verrekend. Op (rest)bestellingen met een gemiddelde korting vanaf 50% verrekenen wij € 5 voor retourneren binnen Nederland. Ruilen is dan nog steeds gratis.

Wat zijn de verzendkosten voor retourneren en ruilen vanuit het buitenland?

Het ruilen van buitenlandse bestellingen vanaf € 74,95 is gratis. De verzendkosten voor de ruiling worden achteraf aan u vergoed indien u uw bankgegevens op het Ruil- en Retourformulier vermeldt.
De kosten bij retourneren vanuit het buitenland (buiten NL) zijn voor eigen rekening.

Ruilingen en retourzendingen van buiten Nederland kunnen worden geadresseerd aan onze fysieke adres, dat op het Ruil- en Retourformulier staat:
Steenwijk Schoenmode B.V.
Rijksstraatweg 134
3956 CT LEERSUM
The Netherlands

Heeft u vragen? Mail ons dan gerust op info@steengoeieschoenen.nl of bel naar 0343-457682.


PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide