Voorzorgsmaatregelen

We willen u graag nog lang van dienst blijven in onze winkel en op onze webshop waar een mooie en veelzijdige collectie klaarstaat. Om ervoor te zorgen dat u bij ons veilig kunt blijven shoppen, volgen we de versoepelde anti-coronavirus maatregelen op zoals aanbevolen door het RIVM. Uw gezondheid en die van onze medewerkers gaan daarbij uiteraard boven alles. We nemen vanwege ons vak de hygiëne altijd al erg serieus, maar de huidige tijd vraagt om een gedegen hygiënebeleid.

Webshop en reserveringen

U kunt Steengoeieschoenen.nl bezoeken om uit onze mooie schoenencollectie te bestellen én als winkelklant om de complete nieuwe collectie voor te kijken. Het is ook mogelijk om schoenen te bestellen en in de winkel op te halen.

Bezorging en verwerking retouren

Vanwege de verder versoepelde voorzorgsmaatregelen verwachten we geen interne problemen om u met onze webshop van dienst te kunnen zijn. Wél zou de bezorging door PostNL iets vertraging kunnen oplopen door minder inzetbaar personeel in geval van een groot aantal positief geteste personeelsleden.

Toch mondkapje bij verhoogd gezondheidsrisico

Laat het ons weten als u vanwege een verhoogd gezondheidsrisico liever door ons geholpen wordt mét gebruik van een mondkapje. Wij vinden het belangrijk dat u met een veilig gevoel en in alle rust kunt passen.

Hygiëne in de winkel

Bij de ingang van de winkel staat een desinfectiezuil waar u bij het betreden en verlaten van de winkel uw handen op een aangename manier kunt desinfecteren. In de winkel desinfecteren we alle contactpunten, zoals pinautomaat, kassa, toonbank, handgrepen en schoenlepels meerdere malen per dag. Nadat zij een klant geholpen hebben, (wassen en) desinfecteren onze medewerkers altijd hun handen.

Omgang met klanten

Vanaf nu is het niet meer verplicht een mondkapje te dragen. Als we klanten helpen, houden we waar mogelijk de aanbevolen afstand in acht. Wij verzoeken u ook de geadviseerde onderlinge afstand van 1 1/2 meter aan te houden. Voor het opmeten van de voeten hebben we een techniek om het risico te minimaliseren (o.a. kind/volwassene met gezicht in tegengestelde richting).

Betalingen in de winkel

We verzoeken u om de betalingen bij de kassa elektronisch [PIN, creditcard, telefoon] te voldoen. Er staan wattenstaafjes voor u klaar die voor het intoetsen van uw pincode kunnen worden gebruikt. Zo hoeft u geen enkel direct contact te maken met de pinpad.

Winkelacties

De winkelacties die u van ons gewend bent, worden over een langere periode uitgesmeerd om zoveel mogelijk te voorkomen dat te veel mensen in korte tijd bijeenkomen.

We hopen dat deze maatregelen het vertrouwen bieden dat u bij ons veilig kunt shoppen. We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet en willen u bij voorbaat bedanken voor uw vertrouwen en begrip. Heeft u vragen of steengoeie tips? Laat het ons gerust weten via [email protected].

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1