Damesschoenen

Damesschoenen

Laura Vita damesschoenen

Opgericht in 2004 in Noord-Frankrijk, wilde Laura Vita originaliteit toegankelijk maken voor de hedendaagse vrouw. 
Moe van de grote mate van soberheid in de huidige schoenencollecties met zwart, wit en beige, heeft dit
Merk zich al snel onderscheiden door haar eclectische stijl, goede pasvorm en hoge mate van draagbaarheid.
De modellen onderscheiden zich van de reguliere mode door gebruik van mooie kleuren, vakmanschap, natuurlijk leer en comfort.
Laura Vita spreekt haar verlangen uit om alle vrouwen een vleugje gekte te bieden in hun dagelijkse outfits.

Oorsprong

De identiteit van het merk wordt gekenmerkt door de originaliteit, die onlosmakelijk is verbonden met het merk, dat elk jaar wordt vernieuwd gericht op de nieuwste mode(kleuren). Geïnspireerd door de natuur, de kunst, maar ook de nieuwste trends, worden de modellen van jaar tot jaar uitgebreid bewerkt.

Comfort

Omdat de schoen in de eerste plaats is ontworpen om de voet te beschermen, wordt omzichtig gewerkt aan het comfort van de modellen. Ergonomische inlegzolen, stabiele hakken, en modellen die zich aanpassen aan alle omstandigheden; alles is gericht op het maximaliseren van het plezier van de schoenen voor de actieve vrouw.

Kleuren

Elk seizoen worden meer dan honderd nieuwe kleuren gemaakt en slechts enkele worden uiteindelijk geselecteerd. Het is door deze zoektocht naar kleuren dat de modellen elk jaar zo verschillend worden onthuld. Elke kleur is uniek door de band die de kleuring aangaat met de zorgvuldig geselecteerde leders. Zo koopt elke klant een uniek paar schoenen.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide