Nieuw

Nieuwe collectie meisjesschoenen voorjaar-zomer 2021

Nieuw seizoen, nieuwe kinderschoenen!
Wel of niet naar school, kindervoeten blijven gewoon doorgroeien. Met het prachtige weer op komst is de hoogste tijd voor een voetencheck. Laat uw dochters voeten professioneel opmeten, of meet haar voeten dit keer provisorisch bij u thuis (eventueel met onze hulp via Whatsapp beeldbellen). Daarna kunt u zich samen laten verrassen door een grote collectie hippe en vrolijk gekleurde sneakers, sandalen en slippers die onze inkopers voor u hebben samengesteld.

Waar de jongens uitblinken op robuuste stoere dadsneakers, veterschoenen en klittenbandschoenen met felle kleurcombinaties en fluoraccenten, paraderen de meiden op schoenen met vrolijke en zelfs ‘smakelijke’ printjes, stoer vormgegeven (chunky) sneakers met stripings en fijn gedetailleerde sandalen met glitters en metallic slippers. De schoenentrend van vorig jaar trekt verder door: printjes, printjes en nog eens printjes.

De meisjes zullen dit voorjaar hun ogen uit kijken met al die te blitse schoenen. Mooi wit, multicolour pasteltinten en hip beige zijn te vinden in allerlei modellen. Diverse stripings maken de schoenen stoer en eigenwijs, terwijl vrolijke prints de sneakers wat meisjesachtiger maken. Het zijn kunstwerkjes aan de voeten waar uw dochter helemaal de show mee steelt! De bandschoenen zijn eigenlijk bijna helemaal uit het modebeeld verdwenen.

Voor het zomerse weer hebben we uiteraard weer de mooist afgewerkte sandalen & slippers ingekocht van o.a. Teva, Kipling en Birkenstock.

Bij Steengoeieschoenen investeren we in een lange relatie met een groot aantal bestaande merken. Zo hebben we voor de oudere meiden met brede voet een volwassen collectie sneakers van Twins, en spelen we met Freaks-Jochie, Giga, Red-Rag en Develab in op de trendy chunky sneakers.
Natuurlijk houden we bij Steenwijk ook van vernieuwing en hebben we ook dit jaar weer een nieuw en onderscheidend merk gevonden in Hip Kids, een trendy Nederlands meisjesschoenenmerk dat dicht op de mode zit.

Kinderschoenen zijn meer dan alleen schoenen...

Als ouder wilt u voor uw dochter het beste en dat willen wij ook voor onze kinderklanten. Daarom is het voor de voeten van uw dochter veel beter dat u bij ons in de winkel komt passen. Vooraf meten wij eerst de kindervoeten op. Natuurlijk nemen we bij het opmeten en adviseren alle RIVM-voorzorgsmaatregelen. Verder doen we ons best u ook in onze afgeschermde kinderhoek voldoende eigen bewegingsruimte te geven. Wél gaat onze voorkeur uit naar één begeleidende ouder tegelijkertijd, en wijken we indien nodig uit naar andere delen van de winkel.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide