Nieuws

Rehab designed by Nicolette van Dam en Bas Smit

Rehab designed by Nicolette van Dam en Bas Smit

Vorig jaar heeft REHAB Footwear een waanzinnige sneaker collectie mogen lanceren samen met Nicolette van Dam en Bas Smit. Dit jaar gaat Rehab nog een stapje verder! Bas Smit en Nicolette van Dam hebben samen met REHAB elk 4 nieuwe sneakers ontworpen. De schoenen zijn dit jaar niet alleen online verkrijgbaar maar ook bij meer dan 120 winkels in Nederland, waaronder Steenwijk Schoenmode in Leersum. Je kunt de schoenen dus ook onder toeziend oog van een schoenadviseur passen en kopen. Én voor elk verkocht paar doneert Rehab 15 euro aan 3 kinderziekenhuizen in Nederland!
Meer informatie
Onze omgang met Corona

Onze omgang met Corona

We willen u in deze ongekende tijd graag van dienst blijven in onze winkel en op onze webshop waar een nieuwe voorjaarscollectie klaarstaat. Om ervoor te zorgen dat u bij ons veilig kunt blijven shoppen, volgen we de anti-coronavirus maatregelen op zoals aanbevolen door het RIVM.
Meer informatie
Opnieuw één van de 50 beste schoenenzaken van Nederland!

Opnieuw één van de 50 beste schoenenzaken van Nederland!

Na drie succesvolle edities presenteert vakblad TRED dit jaar voor de vierde maal de TRED 50 BESTE: een lijst van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland. Fabrikanten, leveranciers en agenten stemden afgelopen maand op de winkels die zich volgens hen positief weten te onderscheiden. Het resultaat is een prachtige dwarsdoorsnede van alles wat de schoenenbranche te bieden heeft: van grote spelers met landelijke tv-reclame tot kleine innovatieve ondernemers en degelijke familiebedrijven. Ook Steenwijk Schoenmode behoort dit jaar opnieuw tot deze Top 50, en wij zijn daar super trots op!
Meer informatie
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide