Nieuws

Wolky Win een Bed-actie

Wolky Win een Bed-actie

LOPEN ÉN SLAPEN OP WOLKEN Trek een paar Wolky’s aan en u merkt meteen: met onze schoenen aan uw voeten, loopt u op wolken! Wil u nu ook op wolken slapen, doe dan mee! Koop van 23 oktober t/m 7 november een paar Wolky en maak kans op een 2-persoons boxspring van BEKA® met Geltex® matras Tendresse.
Meer informatie
Xsensible Test-Event op 2 & 3 oktober

Xsensible Test-Event op 2 & 3 oktober

Het is weer Xsensible Test-Event bij Steenwijk Schoenmode. Tijdens een ontspannen wandeling door Leersum test u de Stretchwalker van Xsensible, en wordt u halverwege bij Slijterij & wijnhandel King William getrakteerd op een heerlijk kruidendrankje. Na terugkomst staat een zeer brede collectie Stretchwalker in 2 wijdtematen voor u klaar, zodat u deze unieke ervaring elke dag kunt hebben.
Meer informatie
Onze omgang met Corona

Onze omgang met Corona

We willen u in deze ongekende tijd graag van dienst blijven in onze winkel en op onze webshop waar een nieuwe voorjaarscollectie klaarstaat. Om ervoor te zorgen dat u bij ons veilig kunt blijven shoppen, volgen we de anti-coronavirus maatregelen op zoals aanbevolen door het RIVM.
Meer informatie
Opnieuw één van de 50 beste schoenenzaken van Nederland!

Opnieuw één van de 50 beste schoenenzaken van Nederland!

Na drie succesvolle edities presenteert vakblad TRED dit jaar voor de vierde maal de TRED 50 BESTE: een lijst van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland. Fabrikanten, leveranciers en agenten stemden afgelopen maand op de winkels die zich volgens hen positief weten te onderscheiden. Het resultaat is een prachtige dwarsdoorsnede van alles wat de schoenenbranche te bieden heeft: van grote spelers met landelijke tv-reclame tot kleine innovatieve ondernemers en degelijke familiebedrijven. Ook Steenwijk Schoenmode behoort dit jaar opnieuw tot deze Top 50, en wij zijn daar super trots op!
Meer informatie
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide