Terug naar overzicht

Opnieuw één van de 50 beste schoenenzaken van Nederland!

Na drie succesvolle edities presenteert vakblad TRED dit jaar voor de vierde maal de TRED 50 BESTE: een lijst van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland. Fabrikanten, leveranciers en agenten stemden afgelopen maand op de winkels die zich volgens hen positief weten te onderscheiden. Het resultaat is een prachtige dwarsdoorsnede van alles wat de schoenenbranche te bieden heeft: van grote spelers met landelijke tv-reclame tot kleine innovatieve ondernemers en degelijke familiebedrijven. Ook Steenwijk Schoenmode behoort dit jaar opnieuw tot deze Top 50, en wij zijn daar super trots op!

Met liefde en doorzettingsvermogen

Bij de verkiezing spelen een aantal cruciale zaken een rol. Wat wordt gewaardeerd in een winkel? Wat houdt de gemoederen bezig? Ondernemers die zich weten te onderscheiden en keuzes durven te maken, ontvangen daar ook dit jaar weer veel lof voor, of het nu om een vernieuwende conceptstore of webshop, nieuw toegepaste technieken of het complete assortiment van een comfortwinkel gaat. Maar minstens zoveel waardering is er voor de persoonlijke eigenschappen van de mensen achter de winkel: enthousiasme, inzet, doorzettingsvermogen en passie zijn woorden die veel zijn terug te horen. 

Passie

Iets wat bij alle winnaars terugkomt, is een onuitputtelijke passie voor ondernemen. Tred vindt het dan ook een grote eer om alle 50 topondernemers een podium te kunnen bieden. Steenwijk Schoenmode dankt hierbij haar branchegenoten, de leveranciers, fabrikanten, agenten en andere partijen, die enthousiast bij deze verkiezing ondersteunden. Zonder hen had Steenwijk Schoenmode niet op deze lijst van vijftig winnaars gestaan. Want: winnen doe je samen!
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide