Terug naar overzicht

Één van de 50 beste schoenenzaken 2018 van Nederland!

Na twee succesvolle edities presenteert vakblad TRED dit jaar voor de derde maal de TRED 50 BESTE: een lijst van de vijftig beste schoenenzaken van Nederland. Fabrikanten, leveranciers en agenten stemden afgelopen maand op de winkels die zich volgens hen positief weten te onderscheiden. Het resultaat is een prachtige dwarsdoorsnede van alles wat de schoenenbranche te bieden heeft: van grote spelers met landelijke tv-reclame tot kleine innovatieve ondernemers en degelijke familiebedrijven. Ook Steenwijk Schoenmode behoort dit jaar tot deze Top 50, en wij zijn daar super trots op!

Met liefde en doorzettingsvermogen
De resultaten bieden ook ieder jaar weer een waardevolle blik op de schoenenbranche. Wat wordt gewaardeerd in een winkel? Wat houdt de gemoederen bezig? Ondernemers die zich weten te onderscheiden en keuzes durven te maken, ontvangen daar ook dit jaar weer veel lof voor, of het nu om een vernieuwende conceptstore of het complete assortiment van een comfortwinkel gaat. Maar minstens zoveel waardering is er voor de persoonlijke eigenschappen van de mensen achter de winkel: enthousiasme, inzet, doorzettingsvermogen en passie zijn woorden die we veel terug hoorden.

Typisch Steenwijk Schoenmode
Wat Steenwijk Schoenmode en daarmee ook de webshop Steengoeieschoenen volgens fabrikanten, leveranciers en agenten typeerde:
‘Echte familiezaak met heel veel keuze in dames, heren en kinderschoenen. Uitstekende service en dito personeel met kennis van zaken en goed advies’.

Passie voor ondernemen
Iets wat bij alle winnaars terugkomt, is een onuitputtelijke passie voor ondernemen. Tred vond het dan ook een grote eer om deze topondernemers een podium te kunnen bieden. Wij zijn onze branchegenoten – de leveranciers, fabrikanten, agenten en andere partijen die ons enthousiast bij deze verkiezing ondersteunden – dan ook zeer dankbaar. Zonder hen was deze lijst van vijftig winnaars niet tot stand gekomen. We hopen dat ook zij zich – mede door de positieve geluiden die zullen volgen – een winnaar voelen. Want: winnen doe je samen!

Op naar volgend jaar
Wij zijn erg blij en trots op deze nominatie, maar streven er natuurlijk naar volgend jaar opnieuw deze welkome bevestiging van onze inspanningen te krijgen.

Lees meer op Tred.nl

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide