Passen op afspraak
Kiyoh rating

Palladium Pampa Hi Twill Star White

€ 69,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Merk: Palladium
Barcode: 010113590109
Kleur: Wit
Artikelnummer: 252.90.099.39

Meer artikelen van Palladium bekijken

Palladium
Palladium damesschoenenDe schoenen waar ooit de Franse legionairs op liepen, zijn nu weer helemaal hót. Legionair zijn betekende wandelen, kruipen, rennen en klimmen, dag en nacht. Het ging niet om vechten, maar om navigeren en overleven in enkele van 's werelds meest vijandige omgevingen. Palladium-schoenen vergezelden de strijdkrachten van het legioen terwijl ze de vlag voor Franse waarden over de hele wereld droegen. De boots zijn stevig maar licht, waterafstotend en gemaakt van canvas, de stof die het snelst droogt. Hun ontwerp is tijdloos geworden, omdat het beantwoordt aan een fundamentele behoefte aan het trotseren van de elementen: tijd, slijtage en trends.GESCHIEDENISAl meer dan 70 jaar maakt Palladium voetafdrukken in de geschiedenis, met de vertrouwde schoenenkeuze voor ontdekkingsreizigers van alle niveaus. Waar atleten sneller willen sprinten, artiesten groter dromen en dappere burgers vechten voor gerechtigheid en een vrijere wereld, staan ​​wij aan de kant van degenen die de status quo willen uitdagen. Van het atelier van de kunstenaar tot underground raves, van het slagveld tot de grenzen van wetenschappelijke ontdekkingen - sinds het maken van het eerste paar laarzen, is Palladium in het hart van de actie gebleven en diende het gedurfde individuen die het aandurfden om onze wereld opnieuw vorm te geven.
Artikelinformatie Palladium Pampa Hi Twill Star White
Kenmerken Palladium Pampa Hi Twill Star White
SubKleur: Wit
Uitneembaar voetbed: Nee
Materiaal: Stof-textiel
Voering: Stof-textiel
Zool: Rubber
Merk "Palladium"

Palladium damesschoenen

De schoenen waar ooit de Franse legionairs op liepen, zijn nu weer helemaal hót. Legionair zijn betekende wandelen, kruipen, rennen en klimmen, dag en nacht. Het ging niet om vechten, maar om navigeren en overleven in enkele van 's werelds meest vijandige omgevingen. Palladium-schoenen vergezelden de strijdkrachten van het legioen terwijl ze de vlag voor Franse waarden over de hele wereld droegen. De boots zijn stevig maar licht, waterafstotend en gemaakt van canvas, de stof die het snelst droogt. Hun ontwerp is tijdloos geworden, omdat het beantwoordt aan een fundamentele behoefte aan het trotseren van de elementen: tijd, slijtage en trends.

GESCHIEDENIS

Al meer dan 70 jaar maakt Palladium voetafdrukken in de geschiedenis, met de vertrouwde schoenenkeuze voor ontdekkingsreizigers van alle niveaus. Waar atleten sneller willen sprinten, artiesten groter dromen en dappere burgers vechten voor gerechtigheid en een vrijere wereld, staan ​​wij aan de kant van degenen die de status quo willen uitdagen. Van het atelier van de kunstenaar tot underground raves, van het slagveld tot de grenzen van wetenschappelijke ontdekkingen - sinds het maken van het eerste paar laarzen, is Palladium in het hart van de actie gebleven en diende het gedurfde individuen die het aandurfden om onze wereld opnieuw vorm te geven.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op info@steengoeieschoenen.nl

Klantenservice Sander
0031630907944
Klantenservice Dorenda
0031630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Hallo, wat kan ik voor u doen?
×
1