Pascucci

Pascucci maakt voor haar producten gebruik van de beste materialen van Italiaanse oorsprong en uitstekende kwaliteit. Schoenfabriek Pascucci is een bedrijf dat in staat is om de behoeften van de moderne vrouw goed te interpreteren, waarbij nieuwe trends zorgvuldig worden geanalyseerd en vertaald naar haar producten.

Belangrijkste onderscheidende kenmerken van de productie van Pascucci zijn de zorgvuldige selectie van het leer dat wordt gebruikt voor het bovenwerk, en het gebruik van echte lederen producten voor de bodem en de hiel.

Voor dié kwaliteit staan wij natuurlijk te trappelen bij Steengoeieschoenen.nl!

HISTORIE
De Pascucci Shoe Factory produceert damesschoenen sinds 1945. De oprichter, de heer Spartaco Pascucci, was al praktiserend schoenmaker op jonge leeftijd, na in de jaren '20 te hebben gewerkt als leerling in de grootste schoenenfabriek in zijn geboortestreek Fucecchio.

Door de jaren heen heeft het bedrijf kunnen evolueren op organisatorisch en productieniveau, met behoud van de kenmerken van het ambachtelijke product. Al meer dan 50 jaar draagt de Calzaturificio Pascucci bij aan de traditie van "Made in Italy", waarbij gebruik wordt gemaakt van eersteklas materialen. De kwaliteit wordt gegarandeerd door zowel de toewijding van de eigenaar als door de professionaliteit van de medewerkers die alle stadia van de productie kunnen volgen en vaak ook uitvoeren.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide