Rehab Cliff Nub 2200 Dark grey

Donkergrijze hoge sneakers voor heren

€ 169,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Merk: Rehab
Barcode: 010118860107
Kleur: Grijs
Artikelnummer: 137.78.004.41

Meer artikelen van Rehab bekijken

Rehab
Rehab® is een uniek schoenenmerk dat originele en inspirerende schoenen creëert. Schoenen waar zij trots op zijn en altijd met een zogenaamde Cheeky Little Twist. Daar houden we van bij Steengoeieschoenen.nl.Het Nederlands schoenenmerk werd in 2008 opgericht door Jaco Flach. In 2010 vervoegde Jeremy Westerhuis Rehab als partner. Rehab creëert ruig en inspirerend schoeisel met een eigen signatuur. Rehab® vertegenwoordigt die mensen die graag hun eigen individuele identiteit tonen en een grote interesse hebben in mode en kwaliteitsproducten.MottoBij Rehab draait het om creatief zijn, hun droom beleven en elke dag nauw samenwerken met alle betrokken mensen: hun eigen Rehab-team van toegewijde medewerkers, leveranciers, fabrikanten en natuurlijk hun klanten. Het creëren en produceren van schoenen is uitgebreid, met elk seizoen meer dan 30 nieuwe modellen en meer dan 50 verschillende materialen. Ze kiezen niet het gemakkelijke pad, maar wel hún eigen pad.Creativiteit Continu experimenteren en productontwikkeling in onze ontwerp- en marketingkantoren in de buurt van Den Haag (Nederland). Daarmee creëren ze bij Rehab innovatieve, frisse collecties, gebaseerd op het principe van het mengen van dingen. Hun ontwerpteam blijft karakteristieke, unieke schoenen ontwikkelen met hun eigen mix van smaken. Ontdek de vele details, het mooie gladde, met de hand afgewerkte leer of de unieke slangen-, croco- of laserprintleders. Ze gebruiken daarvoor de nieuwste technieken voor de ontwikkeling van zolen en voeringmaterialen om u het comfort te bieden dat u nodig heeft om de hele dag te kunnen genieten van uw paar Rehab-schoenen. Productie De fabrieken zijn allemaal gevestigd in het noorden van Portugal. De hechte en langdurige relaties die ze hebben met onze fabrieken stellen hun in staat duurzaam schoeisel van hoge kwaliteit te leveren. Alle leveranciers van leer, zolen en andere materialen zijn gevestigd in Portugal, Italië of Spanje. Verantwoordelijkheid Alle leveranciers van onze schoenen zijn in Europa gevestigde bedrijven en voldoen aan de regels van de Europese wetgeving op het gebied van arbeid en gezondheid, milieu en veiligheidsvoorschriften. Door alleen Europese leveranciers te gebruiken, houden we de transportketen kort. Bij het kiezen van materialen kiezen ze altijd de meest duurzame die beschikbaar zijn, zodat u lang van uw schoenen kunt genieten. Ze gebruiken ook veel plantaardig gelooid leer in hun collecties, leer dat wordt geproduceerd zonder chemicaliën te gebruiken.
Artikelinformatie Rehab Cliff Nub 2200 Dark grey
Op zoek naar een mooi paar herenschoenen? Steengoeieschoenen.nl maakt het u gemakkelijk. Wat dacht u van deze donkergrijze Rehab Cliff Nub 2200 Dark grey hoge sneakers voor heren? Ze stralen extra sportiviteit uit door de toegepaste sneakerzool, en lopen daarnaast erg comfortabel. Deze hoge sneakers zijn vlot en door de fijne afwerkingen een lust voor het oog. De herenschoenen zijn van buiten nubuck, de voering is leer en de zool rubber. Deze hoge sneakers zijn daarnaast voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor ze zijn te combineren met een maatwerk steunzool. En bestelt u ze tijdig op werkdagen, dan worden uw donkergrijze hoge sneakers dezelfde dag nog verzonden. Herenschoenen van Rehab koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Kenmerken Rehab Cliff Nub 2200 Dark grey
SubKleur: Donkergrijs
Uitneembaar voetbed: Ja
Materiaal: Nubuck
Voering: Leer
Zool: Rubber
Merk "Rehab"
Rehab® is een uniek schoenenmerk dat originele en inspirerende schoenen creëert. Schoenen waar zij trots op zijn en altijd met een zogenaamde Cheeky Little Twist. Daar houden we van bij Steengoeieschoenen.nl.Het Nederlands schoenenmerk werd in 2008 opgericht door Jaco Flach. In 2010 vervoegde Jeremy Westerhuis Rehab als partner. Rehab creëert ruig en inspirerend schoeisel met een eigen signatuur. Rehab® vertegenwoordigt die mensen die graag hun eigen individuele identiteit tonen en een grote interesse hebben in mode en kwaliteitsproducten.

Motto

Bij Rehab draait het om creatief zijn, hun droom beleven en elke dag nauw samenwerken met alle betrokken mensen: hun eigen Rehab-team van toegewijde medewerkers, leveranciers, fabrikanten en natuurlijk hun klanten. Het creëren en produceren van schoenen is uitgebreid, met elk seizoen meer dan 30 nieuwe modellen en meer dan 50 verschillende materialen. Ze kiezen niet het gemakkelijke pad, maar wel hún eigen pad.Creativiteit Continu experimenteren en productontwikkeling in onze ontwerp- en marketingkantoren in de buurt van Den Haag (Nederland). Daarmee creëren ze bij Rehab innovatieve, frisse collecties, gebaseerd op het principe van het mengen van dingen. Hun ontwerpteam blijft karakteristieke, unieke schoenen ontwikkelen met hun eigen mix van smaken. Ontdek de vele details, het mooie gladde, met de hand afgewerkte leer of de unieke slangen-, croco- of laserprintleders. Ze gebruiken daarvoor de nieuwste technieken voor de ontwikkeling van zolen en voeringmaterialen om u het comfort te bieden dat u nodig heeft om de hele dag te kunnen genieten van uw paar Rehab-schoenen. Productie De fabrieken zijn allemaal gevestigd in het noorden van Portugal. De hechte en langdurige relaties die ze hebben met onze fabrieken stellen hun in staat duurzaam schoeisel van hoge kwaliteit te leveren. Alle leveranciers van leer, zolen en andere materialen zijn gevestigd in Portugal, Italië of Spanje. Verantwoordelijkheid Alle leveranciers van onze schoenen zijn in Europa gevestigde bedrijven en voldoen aan de regels van de Europese wetgeving op het gebied van arbeid en gezondheid, milieu en veiligheidsvoorschriften. Door alleen Europese leveranciers te gebruiken, houden we de transportketen kort. Bij het kiezen van materialen kiezen ze altijd de meest duurzame die beschikbaar zijn, zodat u lang van uw schoenen kunt genieten. Ze gebruiken ook veel plantaardig gelooid leer in hun collecties, leer dat wordt geproduceerd zonder chemicaliën te gebruiken.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op info@steengoeieschoenen.nl

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1