Secrid MC Miniwallet Crisple Blue Black

Blauwe portemonnee voor heren

€ 64,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Kleur
Merk: Secrid
Barcode: 010112900105
Kleur: Blauw
Artikelnummer: 671.50.008.-
EAN: 8718215285823
Artikelinformatie Secrid MC Miniwallet Crisple Blue Black
Eenvoudig online een herenportemonnee bestellen doet u op Steengoeieschoenen.nl. Deze blauwe Secrid MC Miniwallet Crisple Blue Black portemonnee staat te trappelen om door u te worden gebruikt. Hij is zeer functioneel ingedeeld, voorbereid op de hogere Eurobiljetten, met veel ruimte voor pasjes. De herenportemonnee is van buiten leer en de voering is leer. En bestelt u 'm tijdig op werkdagen, dan vliegt deze blauwe portemonnee dezelfde dag nog uw kant op. Een herenportemonnee van Secrid koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Kenmerken Secrid MC Miniwallet Crisple Blue Black
SubKleur: Blauw
Materiaal: Leer
Voering: Leer
Merk "Secrid"

Secrid cardprotectors voor dames en heren

De Cardprotector is gelanceerd in 2009, maar de Secrid-reis begon meer dan een decennium eerder. In de jaren 90 zetten twee studenten hun eigen ontwerpbureau op, genaamd Spirid. Ze merkten destijds dat de inhoud van onze broekzakken veranderde toen de eerste elektronische betaalsystemen in Nederland werden geïntroduceerd. In 1997, toen contant geld plaats maakte voor betaalkaarten, maakten zij hun eerste wallet: de Secrid Bodycard. Marianne en René wonnen onze eerste ontwerpwedstrijd op Habitat in 1986. Ontwerpwerk voor klanten zoals ING, Maxi Cosi en Quooker bleef hun professionele focus, maar Secrid bleef altijd in hun achterhoofd: ze merkten dat er wederom verandering kwam in de broekzak. De wereld kwam binnen handbereik dankzij de komst van smartphones en persoonlijke documenten krompen tot creditcardformaat. Mensen droegen minder met ons mee, maar wat we bij ons hadden, was waardevoller dan ooit.

De geboorte van de Cardprotector

De eerste versie van de Cardprotector heeft in 2010 de Red Dot Design Award gewonnen. In dit jaar introduceerde Secrid ook hun lijn van leren wallets. Twee jaar later wonnen Marianne en René met hun Miniwallet de European Aluminium Award. Sinds het begin van de Secrid-reis 20 jaar geleden, zijn ze hun achtergronden in mode en productontwerp blijven combineren om pocket-sized producten te maken; gewoon hier in Nederland in een gerenoveerd industrieel pakhuis. Door een revolutionair ander product en productieproces te ontwikkelen, kunnen de portemonnees weer in ons land efficiënter, schoner en op grotere schaal worden geproduceerd.

Meer artikelen van Secrid bekijken

Secrid
Secrid cardprotectors voor dames en herenDe Cardprotector is gelanceerd in 2009, maar de Secrid-reis begon meer dan een decennium eerder. In de jaren 90 zetten twee studenten hun eigen ontwerpbureau op, genaamd Spirid. Ze merkten destijds dat de inhoud van onze broekzakken veranderde toen de eerste elektronische betaalsystemen in Nederland werden geïntroduceerd. In 1997, toen contant geld plaats maakte voor betaalkaarten, maakten zij hun eerste wallet: de Secrid Bodycard. Marianne en René wonnen onze eerste ontwerpwedstrijd op Habitat in 1986. Ontwerpwerk voor klanten zoals ING, Maxi Cosi en Quooker bleef hun professionele focus, maar Secrid bleef altijd in hun achterhoofd: ze merkten dat er wederom verandering kwam in de broekzak. De wereld kwam binnen handbereik dankzij de komst van smartphones en persoonlijke documenten krompen tot creditcardformaat. Mensen droegen minder met ons mee, maar wat we bij ons hadden, was waardevoller dan ooit.De geboorte van de CardprotectorDe eerste versie van de Cardprotector heeft in 2010 de Red Dot Design Award gewonnen. In dit jaar introduceerde Secrid ook hun lijn van leren wallets. Twee jaar later wonnen Marianne en René met hun Miniwallet de European Aluminium Award. Sinds het begin van de Secrid-reis 20 jaar geleden, zijn ze hun achtergronden in mode en productontwerp blijven combineren om pocket-sized producten te maken; gewoon hier in Nederland in een gerenoveerd industrieel pakhuis. Door een revolutionair ander product en productieproces te ontwikkelen, kunnen de portemonnees weer in ons land efficiënter, schoner en op grotere schaal worden geproduceerd.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1