Passen op afspraak

Teva 1019040 W Voya Flip ABML Antiquous Black Multi

Zwarte slippers voor dames

€ 34,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Merk: Teva
Barcode: 010109330110
Kleur: Zwart
Artikelnummer: 292.09.018.40

Meer artikelen van Teva bekijken

Teva
Teva sandalen en slippers voor dames, heren en kinderenDe bekende Teva-sandalen worden al vele jaren met plezier gedragen door jong en oud. Door de verstelbare banden en slijtvaste zolen, zijn ze ideaal om in allerlei omstandigheden te dragen. U kunt bijvoorbeeld denken aan vakantie, strand etc. De meeste materialen zijn geschikt om in het water te gebruiken. Tip van Steengoeieschoenen.nl: spoel ze wel goed af na een duik in de zoute oceaan.GESCHIEDENISTEVA sandalen danken hun vorm en comfort aan een fervente wandelaar. In 1984 ontdekte een Grand Canyon-gids iets waardoor de schoenenwereld voorgoed zou veranderen: er zit in iedereen een avontuurlijke ziel verscholen. Hij realiseerde zich dat hetgene dat mensen weerhield van de lifestyle waar hij zo gek op was een eenvoudige uitnodiging was. Iets om hen gerust te stellen... en het vertrouwen te geven om in het diepe te springen. Dus zorgde hij dat die uitnodiging er kwam.HET CONCEPTDe Teva Original begon op nederige wijze een oud Velcro horlogebandje vastgemaakt aan een slipper maar is inmiddels uitgegroeid tot een icoon dat voor duizenden mensen tot de verbeelding spreekt. Mensen in de hele wereld hebben de uitnodiging voor avontuur aangenomen en omarmen de 'riemen vast en gaan'-, spontane, 'ga overal naartoe'- en 'doe alles'-mentaliteit waar de Originals voor staan. Alles wat we doen en alles wat we maken staat in het teken van deze avontuurlijke instelling, want we weten dat spontane momenten de momenten zijn waar we de beste herinneringen aan overhouden.
%
Teva 1001474 Terra Fi Lite BTOL Burnt Olive

€ 79,00 Van € 89,95 afgeprijsd

%
Teva 1015149 Langdon Sandal WAL Walnut

€ 79,00 Van € 89,95 afgeprijsd

%
Teva 1015150 Langdon Slide WAL Walnut

€ 69,00 Van € 79,95 afgeprijsd

%
Teva 1016201 Ysidro GUNM Gunmetal Metalic

€ 75,00 Van € 79,95 afgeprijsd

Artikelinformatie Teva 1019040 W Voya Flip ABML Antiquous Black Multi
Eenvoudig online een paar damesslippers bestellen doet u op Steengoeieschoenen.nl. Deze zwarte Teva 1019040 W Voya Flip ABML Antiquous Black Multi slippers staan te trappelen om door u te worden gedragen. Ze zijn op en top bedoeld voor de warme zomerse dagen. En voor de dame die niet tegen teenslippers kan, is er altijd nog een bandslipper, met twee of drie (kruislingse) banden die hoog op de wreef sluiten. De damesslippers zijn van buiten stof-textiel, de voering is stof-textiel en de zool rubber. En bestelt u ze tijdig op werkdagen, dan vliegen deze zwarte slippers dezelfde dag nog uw kant op. Damesslippers van Teva koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Kenmerken Teva 1019040 W Voya Flip ABML Antiquous Black Multi
SubKleur: Zwart combi
Uitneembaar voetbed: Nee
Materiaal: Stof-textiel
Voering: Stof-textiel
Zool: Rubber
Merk "Teva"

Teva sandalen en slippers voor dames, heren en kinderen

De bekende Teva-sandalen worden al vele jaren met plezier gedragen door jong en oud. Door de verstelbare banden en slijtvaste zolen, zijn ze ideaal om in allerlei omstandigheden te dragen. U kunt bijvoorbeeld denken aan vakantie, strand etc. De meeste materialen zijn geschikt om in het water te gebruiken. Tip van Steengoeieschoenen.nl: spoel ze wel goed af na een duik in de zoute oceaan.

GESCHIEDENIS

TEVA sandalen danken hun vorm en comfort aan een fervente wandelaar. In 1984 ontdekte een Grand Canyon-gids iets waardoor de schoenenwereld voorgoed zou veranderen: er zit in iedereen een avontuurlijke ziel verscholen. Hij realiseerde zich dat hetgene dat mensen weerhield van de lifestyle waar hij zo gek op was een eenvoudige uitnodiging was. Iets om hen gerust te stellen... en het vertrouwen te geven om in het diepe te springen. Dus zorgde hij dat die uitnodiging er kwam.

HET CONCEPT

De Teva Original begon op nederige wijze een oud Velcro horlogebandje vastgemaakt aan een slipper maar is inmiddels uitgegroeid tot een icoon dat voor duizenden mensen tot de verbeelding spreekt. Mensen in de hele wereld hebben de uitnodiging voor avontuur aangenomen en omarmen de 'riemen vast en gaan'-, spontane, 'ga overal naartoe'- en 'doe alles'-mentaliteit waar de Originals voor staan. Alles wat we doen en alles wat we maken staat in het teken van deze avontuurlijke instelling, want we weten dat spontane momenten de momenten zijn waar we de beste herinneringen aan overhouden.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op info@steengoeieschoenen.nl

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1