Via Vai

Via Vai damesschoenen

Modieuze damesschoenen, dat maakt het Nederlandse merk Via Vai. Het design van de modellen is puur en zeer stijlvol. Een vrouw met Vai Vai schoenen is elegant, maar houdt ook van stoer! Door het dragen van een paar Via Vai schoenen creëert u uw eigen stijl, ieder moment van de dag en voor iedere gelegenheid.

VIA VAI Shoes maakt letterlijk goalgetter shoes, uitgesproken schoenen die vertellen wie je bent. Ze zijn het perfecte mode-accessoire onder een little black dress of casual jeans. VIA VAI Shoes is er voor goalgetters met een eigen stijl. Ren uw ambities achterna en zet daarvoor iedere dag net een stap extra. U weet precies waar u heen wilt. En Via Vai schoenen zorgen dat u daar komt.

Bij Via Vai kunt u gaan voor extravagant en voyant of subtiel en simplistisch. Al ruim 25 jaar brengen Via Vai Italiaans design naar uw schoenenkast. Het temperamentvolle karakter ziet u terug in de kleinste details: van een unieke vetersluiting tot opvallende kleurstellingen. Altijd met uitzonderlijk hoge kwaliteit voorop. Op uw eyecatchers trotseert u even enthousiast een drukke werkdag als een fijne zondagmiddagborrel. En omdat al onze schoenen zo heerlijk zitten maakt het niets uit of u een hoge hak of sneaker kiest. 

Ondanks dat Via Vai door de jaren heen is uitgegroeid tot een internationaal merk, begint hun avontuur nog altijd op de tekentafel in Nederland. Op het kantoor in Kaatsheuvel wordt al ruim vijfentwintig jaar aan prachtige producten gewerkt. En daar zijn ze trots op. En wij bij Steengoeieschoenen ook, al bijna 25 jaar.


PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide