Aetrex L2405W Lynco Mozaic Sport Cupped/Supported Women

Comfortverhogende zolen

€ 69,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Kleur
Merk: Aetrex
Barcode: 010067200113
Kleur: Beige
Artikelnummer: 991.16.022.7
EAN: 0045468454583
Artikelinformatie Aetrex L2405W Lynco Mozaic Sport Cupped/Supported Women
Aetrex L2405W Lynco Mozaic Sport comfortverhogende zolen voor dames. De L2405 is voor voeten met middelhoge tot hoge bogen met pijn in de voorvoet, met een kuip bij de hiel om de achterkant van de voet te dempen en te stabiliseren en een middenvoetkussen om de druk onder de bal van de voet te verdelen en te verlichten. De gelengsteun vult de holling van de middenvoet mooi op.

Merkinformatie
Aetrex Customizable Orthotics zijn ‘s werelds beste comfort inlegzolen voor persoonlijk comfort en aangepaste drukverlichting. Exclusief verkrijgbaar via Aetrex en voorzien van gepatenteerde Mozaic® -technologie, met uitneembare gel-pads in drukgebieden zoals de hiel of de bal van de voet. Het verlichten van een ongemak kan zo eenvoudig zijn als het uitnemen van een gel-pad.
Aetrex Customizable Orthotics hebben een strategisch geplaatst, gepatenteerd Lynco®-voetbed om uw lichaam te helpen uitlijnen en een CopperGuard®-toplaag om uw voeten gezond en schoon te houden. Het is klinisch bewezen dat dit algemene voetaandoeningen zoals peesplaatontsteking, boogpijn en metatarsalgie helpt voorkomen.
Bestelt u deze tijdig op werkdagen, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. De L2405W Lynco Mozaic Sport van Aetrex koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Merk "Aetrex"

Aetrex inlegzolen

Elke voet is uniek, een modeschoen is universeel. Een inlegzool geselecteerd met accurate scaninformatie uit de Aetrex voetscanners maakt elke schoen op maat en lekker zittend. De Aetrex comfort inlegzolen passen in uw hele schoenencollectie. Wilt u af van zere of vermoeide voeten? Vervelende rug- en andere gezondheidsklachten voorkomen? Sportblessures voor zijn? Laat uw voeten in minder dan een minuut scannen bij een verkooppunt van Aetrex en weet welke schoenen en comfort inlegzolen u verder helpen. Ook bij Steenwijk Schoenmode kunt u uw voeten professioneel laten scannen met de Aetrex voetscanner.
Kenmerken "Aetrex L2405W Lynco Mozaic Sport Cupped/Supported Women"
SubKleur: Beige
Uitneembaar voetbed: Nee
Materiaal: Synthetisch

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1