Slippers

Slippers voor heren

Wat dat toch is met mannen en het dragen van slippers (en sandalen)? Slechts een enkeling zien we op teenslippers lopen, de rest lijkt zich niets aan te trekken van de hitte en sneakers te prefereren. Ondanks dat het ‘slippertaboe’ de afgelopen jaren sterk is verminderd, zijn slippers voor heren nog steeds geen enorme zomerhit.
Toch worden inmiddels de mooiste, stijlvolste en meest comfortabele herenslippers op de markt gebracht. De hoogste tijd voor ons om de mannen even flink wakker te schudden met een collectie steengoeie heren slippers.

Voeten worden door vrouwen volgens onderzoek gezien als de op-een-na lelijkste lichaamsdelen. En dat geldt dan ook meteen voor de gemiddelde man. Want ja, heel veel heren worden tegenwoordig aangekleed. Natuurlijk morgen de mannen wel wat meer doen aan voetverzorging, maar om die voeten helemaal weg te stoppen in een veel te warme dicht schoen, met een temperatuur van 25 graden. Met de lucht die zich dan ontwikkelt in de meeste schoenen, zullen de dames ook niet echt blij zijn.

Hier vindt u de meest stijlvolle slippers voor heren. Maar er zijn natuurlijk altijd nog de reguliere teenslippers. Simpele stappers, waterbestendig, comfortabel en verkrijgbaar in de leukste kleuren. Deze staan erg stoer en eigenwijs onder een korte broek, een zomerse chino of een regular jeans. Juist de teenslipper is op allerlei manieren te combineren. Zweetvoeten behoren tot de verleden tijd bij Steengoeieschoenen.nl.

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide