Digitaal sparen

We willen u ieder seizoen blijven verrassen met een mooie collectie, een prettige bediening en de beste service.

Maar daar blijft het niet bij:

Bij Steengoeieschoenen spaart u simpel en snel digitale punten. Voor elke € 25 die u besteedt (m.u.v. afgeprijsde artikelen en reparaties), ontvangt u een spaarpunt. Meerdere keren per jaar versturen wij per mail of post een waardecheque met kortingscode, die zowel in de stenen winkel als op de webshop onbeperkt in de tijd geldig is (behalve op opruimingsartikelen, aanbiedingen en reparaties). Vanaf 10 gespaarde punten ontvangt u een korting van minimaal € 12,50 over uw eerstvolgende aankoop door de kortingscode op de waardecheque in te vullen tijdens het afrekenen. Om in aanmerking te komen voor deze korting moet u zich natuurlijk eerst inschrijven als vaste klant. De waardecheque wordt nooit contant uitbetaald.

Klanten die hun e-mailadres achterlaten, krijgen als eerste nieuws over nieuwe collecties, acties en opruimingen. Dus voordat het in de krant staat of in de brievenbus ligt. Zo heeft u altijd eerste keus.

Door uw mailadres achter te laten en op verzenden te klikken, kunnen wij u zo volledig mogelijk op de hoogte houden:


Nieuwsbrief abonneren
Privacy *
De met een sterretje (*) gemarkeerde velden zijn verplicht.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1