Damesschoenen

Damesschoenen

Nieuwe collectie damesschoenen voorjaar-zomer 2020

Lentekriebels, beginnen ze bij u ook al te komen? Het beste medicijn? U kunt zich heerlijk onderdompelen in de nieuwe collectie bij Steengoeieschoenen.nl. Grenzen vervagen, the sky is the limit en alles wat ooit ondenkbaar was, is nu mogelijk of wordt op korte termijn mogelijk gemaakt. Superspannend! Maar daar tegenover staat ook dat we leven in een hele snelle en ingewikkelde wereld vol angst, chaos en stress. Zulke grote paradoxen zijn niet alleen voor ons erg interessant, ook schoenmodeontwerpers halen hier hun inspiratie vandaan. Je kunt dan ook wel zeggen dat schoenmodetrends voor damesschoenen de trends van de tijd zijn, een weerspiegeling van wat er in de wereld gebeurt of een reactie erop.

Nieuwe lente- en zomertrends

Chunky zolen
Het lijkt wel of schoenen elk seizoen grover worden. Het begon bij platformzolen, toen maakten we kennis met de dadsneakers en deze zomer mogen de zolen nog groter, hoger en grover. Steeds meer standaardschoenen krijgen een statementzool, waardoor ze er totaal anders uitzien. Ideaal voor onder een sportieve outfit, zoals een jeans en een T-shirt, maar ook verrassend onder een jurkje of rokje als stoere tegenhanger van de vrouwelijke look. Merken als Via Vai, Red Rag en Ellesse blinken hierin uit, maar zelfs een merk als Gabor stapt met een aantal modellen in op deze trend.

Running sneaker
Wat een geweldige frisse kleuren zijn er dit voorjaar! Neon-accenten, roodoranje, geel, shiny prints op prachtige sneakers in allerlei variaties qua zooldikte! Uiteraard mogen er een paar uniwitte sneakers niet in uw eigen schoenencollectie ontbreken dit voorjaar!

Duurzaamheid
Duurzaamheid is in de mode, zo ook in de schoenmode. Willen we dat de volgende generatie net zo van onze aarde geniet als wij, dan moeten we nu ingrijpen. We zien dat iedereen op zoek is naar een betere balans. Minder vlees, minder plastic en rekening houden met minder uitstoot. We proberen zo min mogelijk te verspillen en maken indien mogelijk liever een verantwoorde keuze. Paul Green, Toms, Loints en Think! hebben verschillende duurzame schoenen ontwikkeld. Maar ook andere schoenmerken herzien hun productieproces, materiaalkeuzes en arbeidsomstandigheden om steeds duurzamer te ondernemen en een steeds duurzamere schoen te produceren.

Natuur
Natuurlijke elementen, zoals vlechtwerk, kurk, touw en riet wordt in schoenen verwerkt. Vanuit ons drukke leven gaan we terug naar de natuur en dat zie je in de schoenen terugkomen. Kleine details of juist een volledige zool van touw dat maakt deze trend zeer natuurlijk! TOMS is daar natuurlijk een duidelijk voorbeeld van.

Modern elegant
Prachtige, vrouwelijke pumps in verschillende hakhoogte maar in te bijzondere materialen vind u dit voorjaar bij Steengoeieschoenen.nl. Peter Kaiser spant in dit segment duidelijk de kroon. Mooie mocassins zijn een musthave voor de modische vrouw, die comfortabel wil lopen. Paul Green en ook Sioux bieden u hierin veel verscheidenheid.PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide