Herenschoenen

Herenschoenen

Nieuwe collectie herenschoenen voorjaar-zomer 2018

Zonnetje, terrasje, drankje en een paar nieuwe zomerschoenen voor onze heren. Een opgerolde broekspijp met trendy instappers van Van Bommel en Coxx Borba eronder; dat is de look van dit seizoen. Het wordt een frisse en luxe lente met de modische sneakers van Floris van Bommel, Blackstone. Daar mogen de sokken van Happy Socks niet bij ontbreken!

Wie denkt aan herenschoenen, denkt al snel aan een paar leren stappers, met of zonder veter. De klassieke herenschoen, die perfect past onder een pantalon, is tegenwoordig nog steeds populair. Floris van Bommel, Greve en Magnanni maken bij uitstek prachtige herenschoenen. En het assortiment herenschoenen is in de loop der tijd enorm uitgebreid. Herenschoenen zijn schoenen die gezien mogen worden!

Floris van Bommel weet als geen ander prints en kleuren te combineren in 1 herenschoen. Wauw! De kleuren (off)white, grijs, blauw en cognac vindt u volop terug in de collecties van Magnanni, van Bommel, Australian en Mephisto.

Voor de warme zomerse dagen scoort u veilig simpel en snel een paar heerlijke slippers of sandalen op onze webshop van o.a. Reef, Teva, Panama Jack of Birkenstock.

Met Op Maat voor Steenwijk Schoenmode en Gijs heeft Steengoeieschoenen weer prachtige, strakke nette herenschoenen kunnen vinden voor de man met de extra brede voet. Heerlijk lopen in een moderne schoen.

De herenschoenen van Steengoeieschoenen.nl zijn van de beste kwaliteit en daarmee bieden wij iedere man de mogelijkheid een paar geweldige schoenen aan zijn collectie toe te voegen.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide