Herenschoenen

Herenschoenen

Nieuwe collectie herenschoenen herfst-winter 2018

De donkere dagen komen eraan en die kunnen best wel wat kleur gebruiken. Favoriet Floris van Bommel heeft dit najaar een prachtige kleurrijke collectie gemaakt qua nette schoenen. Wauw! De kleuren zwartgrijsblauw en groen vindt u volop terug in de collectie.
De klassieke herenschoen, die perfect past onder een pantalon, is tegenwoordig nog steeds populair. GreveMagnanni en Van Lier maken bij uitstek prachtige herenschoenen. Toch is het assortiment herenschoenen in de loop der tijd enorm uitgebreid. Zo zijn er tegenwoordig ook stoere herenboots te koop en heerlijke, comfortabele sneakers. Herenschoenen zijn schoenen die gezien mogen worden! 

Extra tip van ons: match je schoenen met een bijpassende riem om een nóg betere outfit te creëren.

Op Maat voor Steenwijk Schoenmode en Gijs zijn prachtige, strakke nette herenschoenen voor de man met de extra brede voet. Heerlijk lopen in een moderne schoen. 

Naast onze ruime collectie nette schoenen zijn wij ook gespecialiseerd in sportieve herenschoenen. De mooie, hippe sneakers van GreveFloris van Bommel, Gijs, Van LierAustralian en Blackstone vindt u ook bij Steengoeieschoenen.nl. Floris van Bommel weet weer als geen ander prints en kleuren te combineren in 1 herenschoen. 

De herenschoenen van steengoeieschoenen.nl zijn van de beste kwaliteit en daarmee bieden wij iedere man de mogelijkheid een paar geweldige schoenen aan zijn collectie toe te voegen.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide