Herenschoenen

Herenschoenen

Nieuwe collectie herenschoenen voorjaar-zomer 2020

Lentekriebels, beginnen ze bij u ook al te komen? Het beste medicijn? U kunt zich heerlijk onderdompelen in de nieuwe collectie bij Steengoeieschoenen.nl. Grenzen vervagen, the sky is the limit en alles wat ooit ondenkbaar was, is nu mogelijk of wordt op korte termijn mogelijk gemaakt. Superspannend! Maar daar tegenover staat ook dat we leven in een hele snelle en ingewikkelde wereld vol angst, chaos en stress. Zulke grote paradoxen zijn niet alleen voor ons erg interessant, ook schoenmodeontwerpers halen hier hun inspiratie vandaan. Je kunt dan ook wel zeggen dat schoenmodetrends voor herenschoenen de trends van de tijd zijn, een weerspiegeling van wat er in de wereld gebeurt of een reactie erop.

Retro klassiekers voor heren dat ziet u volop terug in de herencollectie bij steengoeieschoenen.nl.

De opvallendste herenschoenentrends van voorjaar-zomer 2020

Chunky sneakers voor heren
Grove herenschoenen en dikke zolen zijn ook deze zomer weer hot. Een trend die in het sportieve segment niet meer weg te denken is. Gelukkig voor uw voeten, want het loopt heerlijk. Zeker de zomerse varianten met lichtgewicht zolen. De uitstraling van chunky herensneakers is robuust, maar ze lopen vederlicht. U vindt bij ons een ruim aanbod in deze te hippe trend voor de hedendaagse man!
Met chunky zolen maakt u een statement. Ze vallen op, het drukt een duidelijke stempel op uw outfit en het geeft een compleet andere look aan uw schoen. De herenschoen zoals u hem normaal kent, is bijna niet meer te herkennen zodra de robuuste zool eronder zit. Dat is nu precies het doel van de modeontwerpers. De chunky zolen komen voort uit een drang om tegendraads en eigenwijs te zijn.

Multicolour herenschoenen
In deze barre tijden kunnen we allemaal wel wat meer kleur gebruiken! Althans, dat vinden de modeontwerpers en daar zijn wij het absoluut mee eens. Kleur is niet alleen de oplossing om uw outfit wat op te fleuren, het brengt letterlijk en figuurlijk wat kleur in uw dag. Wie wordt er nu niet vrolijk van zo’n feestje aan de voeten? De multicolour-trend staat voor gekleurde schoenen, of eigenlijk robuust gekleurde schoenen. Het gaat niet om één leuk kleurtje of een vrolijk detail. Niet om twee felle kleuren, nee, het liefst drie kleuren of meer. Merken als Floris van Bommel, State of Art, Cycleur de Luxe en Greve begrijpen deze trend.
Alles mag, alles kan en dat is nu juist wat we allemaal prettig vinden, toch? Combineer ze met een rustige outfit voor een echt wow-effect aan uw voeten. Mocht u ook in uw outfit voor kleur willen gaan, kies dan één kleur uit de schoenen die u terug laat komen in uw kleding.
Waar veel merken dik zijn ingestapt op bovenstaande trend die ontketent is door Fila, zetten merken als K-Swiss, Van Lier, Australian en Blackstone nog steeds consequent in op de traditionele sneaker, soms voorzien van een bumperzool.

Retro klassiekers 
Klassiekers onder de herenschoenen zijn onder andere witte sneakers, bruine loafers en donkerblauwe instappers. Een schoen die elke man eigenlijk in zijn kast hoort te hebben. Schoenen waarop je altijd terug kunt vallen, als je echt even niet meer wat je aan moet. Logisch dat modeontwerpers deze klassiekers elk seizoen weer als basis nemen om ze in een nieuw jasje te steken. Altijd een andere twist, maar dit seizoen zie je ze vooral zoals vroeger. De modellen zoals ze ooit bedacht zijn - lekker retro! De bekende modellen hebben een lichte zool waardoor de schoon een totaal andere look krijgt en eigenlijk veel comfortabeler loopt! Een schoen voor de modebewuste man die heerlijk wilt lopen.

Klassiek geklede herenschoenen
Met al dat modische geweld worden de klassieke heren door Steengoeieschoenen niet over het hoofd gezien. De klassieke geklede herenschoen, die perfect past onder een pantalon, is tegenwoordig nog steeds populair. Floris van Bommel, Greve, Rehab en Magnanni maken bij uitstek vlotte nette herenschoenen. Nieuwkomer in dit assortiment sinds afgelopen winter is Giorgio. Herenschoenen zijn schoenen die gezien mogen worden!
Met Op Maat voor Steenwijk Schoenmode en Gijs heeft Steengoeieschoenen weer prachtige, strakke nette herenschoenen kunnen vinden voor de man met de extra brede voet, of met maatwerk steunzolen. Heerlijk lopen in een moderne schoen.

Extra tip van ons: match uw schoenen met een bijpassende riem om een nóg betere outfit te creëren. 

De herenschoenen van steengoeieschoenen.nl zijn van de beste kwaliteit en daarmee bieden wij iedere man de mogelijkheid een paar geweldige schoenen aan zijn collectie toe te voegen.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide