Herenschoenen

Herenschoenen

Nieuwe collectie herenschoenen herfst-winter 2019-2020

De donkere dagen komen eraan en die kunnen best wel wat kleur gebruiken. Favoriet Floris van Bommel en nieuwkomer Rehab hebben dit najaar een prachtige kleurrijke collectie gemaakt qua nette schoenen. Wauw! De kleuren zwartblauw en groen zaten al volop in de najaarscollectie. Maar met de komst van mooie herenschoenen in diverse bruintinten is de nieuwe najaarscollectie helemaal compleet! De kleurige sokken van XPOOOS maken het kleurenpallet helemaal af!

Wie denkt aan herenschoenen, denkt al snel aan een paar leren stappers, met of zonder veter. De klassieke geklede herenschoen, die perfect past onder een pantalon, is tegenwoordig nog steeds populair. Floris van Bommel, Greve, Rehab en Magnanni maken bij uitstek prachtige nette herenschoenen. Nieuwkomer in dit assortiment is Giorgio. Herenschoenen zijn schoenen die gezien mogen worden!
Met Op Maat voor Steenwijk Schoenmode en Gijs heeft Steengoeieschoenen weer prachtige, strakke nette herenschoenen kunnen vinden voor de man met de extra brede voet. Heerlijk lopen in een moderne schoen.

Extra tip van ons: match uw schoenen met een bijpassende riem om een nóg betere outfit te creëren. 

Naast onze ruime collectie nette schoenen zijn wij ook gespecialiseerd in sportieve herenschoenen. De mooie, hippe  winterse sneakers van GreveFloris van Bommel, K-Swiss, Van LierAustralian en Blackstone vindt u ook bij Steengoeieschoenen.nl. Floris van Bommel weet weer als geen ander prints en kleuren te combineren in 1 herenschoen. Voor de eigenzinnige mannen hebben we weer gave stoere herenboots van bijvoorbeeld Rehab en Giorgio ingekocht.

De herenschoenen van steengoeieschoenen.nl zijn van de beste kwaliteit en daarmee bieden wij iedere man de mogelijkheid een paar geweldige schoenen aan zijn collectie toe te voegen.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide