Bestellen & bezorgen

Verzenden jullie ook onder rembours?

Verzending onder rembours is bij ons niet mogelijk.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor alle bestellingen binnen Nederland vanaf een totaalbedrag van € 49,95 betaalt u geen verzendkosten! Voor bestellingen tot € 49,95 bedragen de portokosten € 6,- voor bezorgen in Nederland, € 9,95 voor bezorgen in België en € 9,95 voor bezorgen in Duitsland. Op bestellingen van artikelen met een gemiddelde korting vanaf 50%, of bestellingen waarvan alleen dergelijke artikelen worden gehouden, brengen wij een verzendbijdrage van € 6,- in rekening voor bezorgen in Nederland, € 9,95 voor bezorgen in België en € 9,95 voor bezorgen in Duitsland. Alle pakketten worden verstuurd met PostNL.

Steengoeieschoenen.nl brengt ook € 6,- (NL) c.q. € 9,95 (BE) c.q. € 9,95 (DU) verzendkosten in rekening als een bestelling niet in ontvangst wordt genomen of niet wordt opgehaald bij de afhaallocatie. Deze kosten worden namelijk ook minimaal aan ons in rekening gebracht.

Kan ik mijn bestelling nog voortijdig annuleren?

Graag willen wij 't zo spoedig mogelijk weten als u toch van de aankoop van de schoenen afziet. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op, zodat wij uw bestelling mogelijk nog tegen kunnen houden. Is de bestelling al verzonden, dan is annulering niet meer mogelijk en zal het pakketje bij u worden thuisbezorgd. De kosten van het retour sturen komen in dat geval voor uw rekening, tenzij u besluit de schoenen te ruilen.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij werken samen met PostNL en streven er naar om binnen 24 uur het pakket bij u te hebben bezorgd, met uitzondering voor bestellingen op zaterdag en zondag. In principe geldt: op doordeweekse dagen vóór 15:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden en daarmee de volgende dag in huis. In de uitverkoopperiode is het mogelijk dat uw bestelling pas binnen 2 tot 3 werkdagen wordt verzonden.

Wie is aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten?

Bij aflevering van de pakketten door PostNL wordt de afgifte van het pakket geregistreerd. Steengoeieschoenen.nl is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten die door PostNL als bezorgd staan geregistreerd. In geval van problemen rond de bezorging zal Steengoeieschoenen.nl uit serviceoverweging wél namens u contact willen opnemen met PostNL, om voor een gedegen oplossing te zorgen.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1