Nieuws

Extra comfort met Aetrex comfortverhogende zolen

22 april 2024

In onze schoenenwinkel maken wij gebruik van een professionele digitale 3D-voetscanner van Aetrex. De voetscanner van Aetrex meet in 3 dimensies uw voeten tot op de millimeter op, zowel in de lengte, breedte als hoogte. Bovendien maakt de 3D voetscanner van Aetrex een digitale opname van de drukbelasting van uw voeten. Zo weet u na een digitale scan van deze voetscanner perfect wat uw schoenmaat is, zowel in de lengte als in de breedte (wijdtemaat), welk model schoenen goed passen bij de vorm en wreefhoogte van uw voeten en hoe het is gesteld met de drukverdeling van uw voeten. Een échte APVK dus.

NU 2 weken lang gratis 3D-scan en 10% korting op de geadviseerde Aetrex comfortverhogende zolen!

HerenFeestWeken

15 april 2024

Het is natuurlijk al leuk om kleding en schoenen uit te zoeken voor een speciale gelegenheid. Maar het wordt nu nóg leuker. Bij aankoop van een paar schoenen vanaf € 100 ontvangen de heren van maandag 15 april t/m zaterdag 4 mei een gratis riem.

Het zijn weer de Steengoeie Dagen!

23 maart 2024

Tijdens onze Steengoeie Dagen is het dubbel genieten: u heeft de ruimste keuze uit onze kleurrijke collectie schoenen en accessoires, én u spaart dubbele spaarpunten op uw aankopen. Op alle kinderschoenen ontvangt u zelfs meteen 10% kidskorting! (daarmee vervallen de dubbele spaarpunten).

Podotherapeut Henk Spee heeft op vrijdagmiddag 29 maart en zaterdagmiddag 6 april gratis inloopspreekuur (Tip: maak wel even een afspraak). En dat is nog lang niet alles. Houd dus onze Facebook-pagina in de gaten!

De volgende ronde: 50% korting !

18 januari 2024

Wij maken ruimte voor de nieuwe voorjaar-zomercollectie. Scoor een pareltje uit onze opruiming. 50% korting (of meer) op onze actuele herfst-wintercollectie! (m.u.v. basis- en nieuwe collectie)

Vanaf morgen... 2e paar voor € 1 !

26 december 2023

Vanaf morgen, woensdag 27 december, start onze bekende actie 2e paar/artikel voor € 1. Wie wil dat nu niet?

Alle sale-artikelen met 35% korting (of meer) vallen onder deze actie. U betaalt het duurste artikel, en het 2e artikel kost slechts € 1. Het combineren van heren-, dames-, kinderschoenen & accessoires mag.

Vindt u slechts 1 artikel naar wens? Dan ontvangt u 35% korting. Wees er als eerste bij ! (reserveren niet mogelijk) !

De Herfstdeals komen zomaar uit de lucht vallen!

16 november 2023

De Herfst Deals komen zomaar uit de lucht vallen bij Steenwijk Schoenmode in Leersum! Leuke deals voor schoenen en accessoires uit de nieuwste collectie. Nog op zoek naar juist dat éne laarsje, die chique kerstpump, stoere boot of een comfortabele sneaker? Shop dan nu!

Dubarry Week

26 oktober 2023

Het is Dubarry Week van zaterdag 28 oktober t/m zaterdag 4 november! U heeft tijdens deze week een extra brede keuze uit de Dubarry collectie. We verkopen inmiddels ook een mooie kledingcollectie voor zowel dames als heren.

Specialist Tim van Dubarry is tijdens de kick-off op zaterdag 28 oktober aanwezig om u te adviseren en vragen te beantwoorden.

De hele week ontvangt u een gratis onderhoudsset bij aankoop van een paar Dubarry laarzen. Daarnaast maakt u kans op een chique Birchdale omslagdoek (in 4 kleuren) t.w.v. €199 of een luxe leren toilettas t.w.v. € 99.

De hele week ontvangt u een gratis onderhoudsset bij aankoop van een paar Dubarry laarzen. Daarnaast maakt u kans op een chique Birchdale omslagdoek (in 4 kleuren) t.w.v. €199 of een luxe leren toilettas t.w.v. € 99.

Uw outfit compleet tijdens de Heren Feestweken

19 oktober 2023

Heren; wij maken uw outfit compleet! 

Vanaf vandaag ontvangt u tijdens onze Heren Feestweken, bij aankoop van een paar herenschoenen vanaf € 119,95, een mooie leren riem kado.* Ontdek de nieuwste herfst- & wintercollectie bij Steenwijk Schoenmode in Leersum.

*zolang de voorraad strekt.

Steengoeie Dagen vol inspiratie

20 september 2023

Vanaf vandaag zijn het weer de Steengoeie Dagen bij Steenwijk Schoenmode. Met eerste keus uit onze kleurrijke nieuwe najaarscollectie voor het hele gezin, en heel veel leuke extra's. U ontvangt dubbele spaarpunten over al uw aankopen, en op kinderschoenen zelfs direct 10% Kidskorting. Kom voor inspiratie & een gezellig dagje shoppen naar Leersum.

Podotherapeut Henk Spee staat tijdens de gratis inloopspreekuren weer voor u klaar (graag reserveren).

Schoenengroet, het Steenwijk-team

Het zijn weer de 3 Dolle Dagen!

15 augustus 2023

Vanaf woensdagmorgen zijn het weer de 3 Dolle Dagen bij Steenwijk Schoenmode (alléén in de winkel)! 70% korting op de actuele voorjaar-zomercollectie* ! Heel veel artikelen tegen bodemprijzen. Deze actie loopt dus t/m vrijdag. Tot snel in Leersum!

Op zaterdag zijn wij gesloten vanwege het Bloemencorso.

* m.u.v. basis- en nieuwe collectie, en vaste afprijzingen met gele sticker

Topmerken voor half geld

1 augustus 2023

Vanaf nu 50% korting * (of meer) op onze actuele zomercollectie. Nou, deze dame houdt wel van shoppen 😜👜. U ook?

* M.u.v. onze basis- en nieuwe collectie.

2e paar voor € 1,-

29 juni 2023

Vanaf NU 2e paar / artikel € 1 * bij Steenwijk Schoenmode! Kom dus gezellig shoppen in Leersum. Op de webshop Steengoeieschoenen.nl geldt 35% korting (of meer), omdat deze actie technisch niet op de webshop uitvoerbaar is i.v.m. retourneren of ruilen van het duurste paar.

Wij ruimen op

10 juni 2023

Vanaf a.s. dinsdag 13 juni start in de winkel de opruiming.

Een veelzijdige kleurige zomercollectie met leuke kortingen. En er is zoveel keus... Neem gerust hulp 🛒mee als u naar onze winkel komt. Online kunt u vanaf nú al (voor)shoppen. Let op: Winkel a.s. maandag gesloten i.v.m. voorbereidingen !

Een schot in de roos: 25% korting op kinderschoenen

5 juni 2023

Een schot in de roos 🎯: vanaf nu 25% korting op alle (dichte) kinderschoenen! Da's niet mis. Dus, snel naar Leersum voor een paar mooie nieuwe stappers.

Passen, ervaren, beleven

20 mei 2023

Tijdens het Xsensible Promo-Event kunt u de hele week de Xsensible Golden Gate GRATIS en vrijblijvend één uur lang BUITEN testen! Kom dus snel langs.

Maak kennis met een van de succesnummers van Xsensible. Het balansconcept en de anatomische pasvorm van de Stretchwalker zorgen ervoor dat u bij elke stap wordt ondersteund. Xsensible schoenen geven u een goed en zeker gevoel. Kom langs en ervaar zelf!!

Steengoeie 4-Daagse Actie

10 mei 2023

Gewoonweg onmisbaar… een paar vochtabsorberende en nauw aansluitende wandelsokken. Ze zijn minimaal zo belangrijk als uw wandelschoenen om uw tochten tot een succes te maken. En u krijgt nu een paar Lowa wandelsokken gratis bij uw aankoop van wandelschoenen*. Wandel dus binnen bij Steenwijk!

* zolang de voorraad strekt

De Week van de Stenen Winkel

8 mei 2023

Steun de zelfstandige winkelier in uw buurt

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier. Winkelen met uw favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in uw buurt. 

Om lokale stenen winkels te steunen en hun kracht te vieren, vindt van 8 tot en met 14 mei de 'Week van de Stenen Winkel' plaats. Tijdens deze week vieren lokale stenen winkels door heel Nederland samen met hun klanten dat hun deuren voor u open staan.

Benieuwd hoe wij dit bij Steenwijk Schoenmode vieren? Volg ons dan de komende dagen op de voet, via Facebook en Instagram. En steun ons met uw bezoek!

Feest! Wolky bestaat 40 jaar!

17 april 2023

Naast een paar hele comfortabele Wolky's, waarmee u letterlijk op wolkjes loopt, krijgt u in de maand april bij uw aankoop een vrolijke strandtas* kado. En in uw gouden envelop die u bij uw aankoop krijgt, zit misschien wel een reis naar Porto… Dan kunt u uw Wolky's meteen goed testen 😊 Gaat u ook voor goud?

Die gouden envelop ligt trouwens voor al onze klanten klaar! Dus kom snel, scoor 'n paar mooie schoenen of een tas, en maak ook kans!

*zolang de voorraad strekt.

Heren Feestmaand

8 april 2023

Het is nu tijd voor de heren om eens lekker te worden verwend, tijdens onze Heren Feestmaand. Naast een ruime keuze uit de allermooiste en comfortabele schoenen, krijgen zij de hele maand april ook nog een mooie leren riem* kado. Kan het nog functioneler?

*zolang de voorraad strekt.

KidsVerwenWeek

1 april 2023

Volop keus uit een frisse voorjaarscollectie kinderschoenen mét 10% korting! De schoenen kunnen de kids nog extra pimpen met een gratis paar multicolour veters. En als kers op de taart verloten we ook 3 gesigneerde exemplaren van het kinderboek ‘De Droompony’. Dat is de KidsVerwenweek!

Leuk weetje: componist-arrangeur Cees Slings uit Leersum bedacht het boek en verzorgde ook de muziek van Het Zespan Lied (te downloaden met een unieke bijgeleverde code).

Het zijn weer de Steengoeie Dagen!

18 maart 2023

Dubbele spaarpunten, lekkers en nog veel meer leuks. Én de eerste keus uit een frisse kleurige voorjaarsjaarscollectie voor het hele gezin. Dat zijn de Steengoeie Dagen bij Steenwijk Schoenmode in Leersum.­

Wij zijn op zoek naar versterking!

3 februari 2023

Adviseren in schoenen is een vak! En dat vak verstaat niet iedereen. Juist daarom is het zo'n uitdaging om in dit vak uit te blinken. En dat willen we ook als Steenwijk Schoenmode. Want dat is juist waarin een schoenenspeciaalzaak zich niet alleen kan onderscheiden van andere schoenenzaken, maar ook van de vele schoenenwebshops die er zijn. Wil je uitblinken in schoenadvies, werken in een leuk, hecht en enthousiast team en zo samen bouwen aan een solide toekomst van een winkel als Steenwijk Schoenmode? Solliciteer dan nu!

Final Sale: 50-70% korting!

30 januari 2023

De laatste ronde is ook meteen de leukste ronde: tot 70% korting op de laatste items in de opruiming. Dat wordt stapelen! En onze kwaliteit en service is er niet minder om.

Vanaf nu bijna alles door de helft!

9 januari 2023

Nu vele fanatieke shoppers zijn geslaagd tijdens onze 2e paar voor € 1-actie, wordt het wat moeilijker om 2 paar goed passende schoenen te vinden. Waarom dan moeilijk doen, als het makkelijk kan? NU 50% korting op bijna alles! (m.u.v. basis- en nieuwe collectie).

Gaat u voor 2e paar € 1 of 35% korting?

26 december 2022

Vanaf morgen, dinsdag 27 december, start in de winkel onze bekende actie 2e paar/artikel voor € 1. Wie wil dat nu niet? Een leuke set schoenen met bijpassende tas. Een nette pump voor feestdagen en een stoere veterboot voor het werk. Of kom gezellig shoppen met uw buurman of buurvrouw. Alle sale-artikelen met 35% korting (of meer) vallen onder deze actie. U betaalt het duurste artikel, en het 2e artikel kost slechts € 1. Combineren van heren-, dames-, kinderschoenen & accessoires mag.

Vindt u slechts 1 artikel naar wens? Dan ontvangt u 35% korting. Wees er als eerste bij ! (reserveren niet mogelijk)

Onze Sale start nu. Koopjes in zicht!

10 december 2022

Vanaf a.s. dinsdag 13 december start in de winkel de opruiming. Online kunt u vanaf nú al (voor)shoppen. Dat betekent een hele wintercollectie met leuke kortingen. En er is zoveel keus... Neem gerust een verrekijker mee als u naar onze winkel komt 🧐. Wie weet ziet u nóg meer.

Handige herfstdeals

23 november 2022

Heel veel Herfst Deals bij Steenwijk Schoenmode in Leersum! Leuke deals voor schoenen en accessoires uit de nieuwste collectie. Nog op zoek naar juist dat éne laarsje, die chique kerstpump, stoere boot of een comfortabele sneaker? Shop dan nu! We gooien er niet hard mee, hoor 😉

Nieuws

De Steengoeie Dagen van Steenwijk Schoenmode zijn er weer!

22 september 2022

Dubbele spaarpunten, lekkers en nog veel meer leuks. Én u heeft de eerste keus uit een frisse nieuwe najaarscollectie voor het hele gezin. Dat zijn de Steengoeie Dagen bij Steenwijk Schoenmode in Leersum. Dat wordt driedubbel genieten!

Benieuwd? Rijd naar Leersum en kom aan!

U spaart nu nog niet? Geen probleem! Om in aanmerking te komen voor sparen voor korting moet u zich alleen nog even inschrijven als vaste klant. Voor het sparen en voor het verrekenen van de korting hebben we minimaal achternaam, postcode, huisnummer en e-mailadres nodig.

Vanaf 10 gespaarde punten ontvangt u een korting van minimaal € 12,50 over uw eerstvolgende aankoop door de kortingscode op de waardecheque in te vullen tijdens het afrekenen. Bij afrekenen in de winkel heeft u niets nodig.

Klanten die (minimaal) hun e-mailadres achterlaten, krijgen als eerste nieuws over nieuwe collecties, acties en opruimingen. Dus voordat het in de krant staat of in de brievenbus ligt. Zo heeft u altijd eerste keus.

Schrijf mij in

De waardecheques zijn de deur uit!

1 september 2022

Bij Steengoeieschoenen spaart u simpel en snel digitale punten. Voor elke € 25 die u besteedt, ontvangt u een spaarpunt. Meerdere keren per jaar versturen wij per mail of post een waardecheque met kortingscode, die zowel in de stenen winkel als op de webshop onbeperkt in de tijd geldig is (m.u.v. opruimingsartikelen, aanbiedingen en reparatie).

Vanaf 10 gespaarde punten ontvangt u een korting van minimaal € 12,50 over uw eerstvolgende aankoop door de kortingscode op de waardecheque in te vullen tijdens het afrekenen. Om in aanmerking te komen voor deze korting moet u zich natuurlijk eerst inschrijven als vaste klant. De waardecheque wordt nooit contant uitbetaald.

Klanten die (minimaal) hun e-mailadres achterlaten, krijgen als eerste nieuws over nieuwe collecties, acties en opruimingen. Dus voordat het in de krant staat of in de brievenbus ligt. Zo heeft u altijd eerste keus.

Schrijf mij in

Wij zagen alle prijzen doormidden

1 augustus 2022

Ook al is de sale natuurlijk al wat uitgedund, en hebben veel mensen hun slag al geslagen. Met halve prijzen is natuurlijk de verleiding groot om nog eens kritisch door de 'laatste restjes' heen te lopen. Want zelfs de duurdere producten zijn met deze hoge korting een overweging waard. Dus shop snel op Steengoeieschoenen.nl, of kom aan in Leersum.

35 % korting of 2e paar € 1?

(actie 2e paar voor € 1 geldt alléén in de winkel)

30 juni 2022

Het wordt nog leuker shoppen bij Steengoeieschoenen. Vanaf vandaag is het grootste deel van onze zomercollectie nog verder afgeprijsd.

Maakt u een ritje naar Leersum, dan kunt u uw favoriete paar schoenen combineren met een 2e paar. U betaalt dan het duurste paar en het andere paar neemt u mee voor € 1.

Opruiming

13 juni 2022

Yesss! Heeft u het al gelezen? De opruiming bij Steenwijk Schoenmode is weer gestart. Vanaf dinsdag 14 juni shopt u de laatste schoenmode voor een heel leuk prijsje. Al een tijdje een bepaald model schoen of tas op het oog? Maar u kon nog niet de tijd, of juist het budget er niet voor vrij maken. Dan is dit uw kans.

Of u bent meer een trendvolger dan een trendsetter, of u wilt eerst wennen aan het idee? Scoor dan nu dat hippe, gedurfde of extra kleurige model schoen alvast voor volgend jaar. 

Steengoeieschoenen.nl staat voor kwaliteit voor de juiste prijs. Maar tijdens de opruiming worden de prijzen van een groot aantal schoenen, tassen en riemen nog beter, terwijl de kwaliteit blijft! Scoor nu een paar mooie dames-, heren-, kinder- of wandelschoenen in de uitverkoop en loop er op weg. Of shop voor een mooie functionele tas of riem. En als er iets mis is, blijft onze service onveranderd.

Zomerkoopjes

30 mei 2022

Ja, ze zijn er weer! De zomerkoopjes van Steenwijk Schoenmode en Steengoeieschoenen. De laatste mode voor een heel leuk prijsje. Altijd al een wat hippere, gedurfde of extra kleurige model schoen willen scoren, maar de prijs was de drempel. Shop dan nu!

Steengoeieschoenen.nl staat voor kwaliteit voor de juiste prijs. Maar tijdens de Zomerkoopjes-actie worden de prijzen van een groot aantal schoenen, tassen en riemen nog beter, terwijl de kwaliteit blijft! Scoor nu een paar mooie dames-, heren-, kinder- of wandelschoenen in de uitverkoop en loop er op weg. Of shop voor een mooie functionele tas of riem. En als er iets mis is, blijft onze service onveranderd.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Hallo, wat kan ik voor u doen?
×
1