Aetrex 3-D voetscanner

In onze schoenenwinkel maken wij gebruik van een professionele digitale 3D-voetscanner van Aetrex. De voetscanner van Aetrex meet in 3 dimensies uw voeten tot op de millimeter op. Zowel in de lengte, breedte en de hoogte. Bovendien maakt de 3D voetscanner van Aetrex een digitale opname van de drukbelasting van uw voeten. Zo weet u na een digitale scan van deze voetscanner perfect wat uw schoenmaat is, zowel in de lengte als in de breedte (wijdtemaat), welk model schoenen goed passen bij de vorm en wreefhoogte van uw voeten en hoe het gesteld is met de drukverdeling van uw voeten. Oftewel u ontvangt een volledige 3D-voetafdruk!

Professionele voetmeting in 3D

De 3D-voetscanner van Aetrex maakt gebruik van maar liefst 18 digitale camera’s, bijna 1000 infrarood Led-lampjes en meer dan 5.000 sensoren. Zo wordt een zeer nauwkeurige filmopname gemaakt van uw voeten, die wij u per mail kunnen toesturen. Natuurlijk kunnen wij u deze opname direct in de winkel laten zien, zodat u zelf kunt ervaren hoe het gesteld is met uw voeten. Binnen 5 minuten maken onze deskundige adviseurs voor u een opname van uw voeten.


Afspraak voor voetmeting

Wij adviseren u om een afspraak te maken voor een voetmeting met onze 3D-scanner, zodat u zeker weet dat wij tijd voor u reserveren en in alle rust uw voeten kunnen opmeten. U kunt hiervoor contact opnemen met onze winkel telefoon: 0343-451434 en aangeven dat u interesse heeft in een voetmeting.

Vaak zijn bezoekers van onze winkels heel verrast na het uitvoeren van de scan, want dan wordt pas goed duidelijk dat geen enkel paar voeten gelijk is! Bijna iedereen heeft een lichte afwijking in maat. Het kan dus goed zijn dat uw rechtervoet groter is dan uw linkervoet.


Regelmatig opnieuw meten

Omdat uw voeten van vorm kunnen veranderen, door een andere stand van uw voeten, gewichtstoename of afname of door voetproblemen als hielspoor, hamertenen etc. is het verstandig om minimaal 1x per half jaar uw voeten opnieuw te laten scannen. Dan weet u altijd zeker dat uw de juiste maat schoenen kiest voor uw voeten. Omdat uw eerdere meting ook kan worden vastgelegd, is ook de ontwikkeling van de voet, eventueel na toepassing van steunzolen, te zien.


Merkschoenen die goed passen!

Onze professionele schoenadviseuses kunnen u op deskundige wijze helpen met het zoeken van de perfect passende schoenen voor uw individuele voeten. Zij kennen ons assortiment schoenen en weten uit onze merkschoenencollectie exact dat model schoenen te zoeken waarin uw voeten zich prettig voelen. Het passen en aanmeten van schoenen dient nauwkeurig te gebeuren, want alleen als uw nieuwe schoenen goed passen bij uw voeten, loopt u met plezier en zonder voetproblemen. Vandaar dat Steenwijk Schoenmode u het opmeten van uw voeten met de 3D scanner graag als extra service aanbiedt.


Aetrex comfortverhogende zolen

De Aetrex 3D-scanner geeft ook een vrijblijvend advies voor de toepassing van een paar corrigerende en comfortverhogende Aetrex voetbedden. Deze voetbedden zijn in Amerika al een aantal jaren op de markt onder de naam Lynco Orthotics, en hebben een APMA (American Podiatric Medical Association) goedkeuring; dat wil zeggen dat ze goed zijn voor uw gezondheid!
Ondanks de vele voordelen die Aetrex voetbedden bieden, vervangen zij niet uw podotherapeutische of orthopedische steunzolen die op maat voor uw voeten en voetproblematiek zijn aangemeten. Daarom hebben wij naast de 3-D voetscanner ook een professionele podotherapeut in huis: Spee Podotherapie

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1