Jongensschoenen

Jongensschoenen

Nieuwe collectie jongensschoenen voorjaar-zomer 2018

Steengoeie supergave, hippe, mooie, stoere jongenscollectie met de allerbeste merken. Jongens houden van stoere en hippe schoenen, waar ze heerlijk mee kunnen spelen! De absolute topper voor jongens zijn sneakers in allerlei uitvoeringen met de meest geweldige materialen & kleuren.
Deze zomer is de trend voor jongensschoenen eigenwijs en stoer in felle fluortinten. Naast blauw en wit zien we ook hippe kleuren zoals groen en rood! Ook de zoolranden hebben leuke opvallende kleuren.

De vele ver doorlopende ritsen maken veters strikken bij het aantrekken bijna overbodig. Uiteraard mogen we de klittenbandmodellen niet vergeten. Uiteraard hebben wij ook weer de sandalen & slippers ingekocht van o.a. Teva, Kipling & Birkenstock.
In maat 18 t/m 44 zijn er allerlei trendy modellen voor jongens te vinden op Steengoeieschoenen.nl.

Bij Steengoeieschoenen.nl investeren we in een lange relatie met een groot aantal bestaande merken zoals Develab, Piedro, Shoesme en Trackstyle.

Kinderschoenen zijn meer dan alleen schoenen...

Als ouder wilt u voor uw zoon het beste en dat willen wij ook voor onze kinderklanten. Daarom is het voor de voeten van uw zoon veel beter dat u bij ons in de winkel komt passen. Vooraf meten wij eerst de kindervoeten op. Voor een deskundige ondersteuning kunt u ook terecht op het spreekuur van onze orthopedisch schoenmaker of podotherapeut, die op afspraak vrijblijvend advies geeft.
En na aankoop van een paar jongensschoenen in onze winkel mag uw zoon grabbelen in onze schatkist!
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide