Jongensschoenen

Jongensschoenen

Nieuwe collectie jongensschoenen herfst-winter 2020-2021

Nieuw seizoen, nieuwe kinderschoenen!
Met kindervoeten in huis die groeien ontkom je vaak niet aan een shopsessie voor het naderende seizoen. De kids van tegenwoordig weten héél goed wat ze mooi vinden en wat niet! De inkopers van steengoeieschoenen.nl spelen hier helemaal op in.

Waar de meiden komende winter gaan showen met kekke printjes, dragen de jongens hun steentje bij met stoere looks. Robuuste stoere jongensschoenen daar worden de jongens vrolijk van! Zwart, donkerblauw blijven favoriete kleuren aan jongensvoeten, maar deze winter zien we daarnaast weer meer groen en bruin. Weer eens wat anders!

Steengoeie supergave, hippe, mooie, stoere jongenscollectie met de allerbeste merken. Jongens houden van stoere en hippe schoenen, waar ze heerlijk mee kunnen spelen! De absolute topper voor jongens zijn hoge (chunky) sneakers in allerlei uitvoeringen met de meest geweldige materialen & kleuren, en in maat 19 t/m 45 (al valt Piedro wel ietsje kleiner uit ;-)).

De vele ver doorlopende ritsen maken veters strikken bij het aantrekken bijna overbodig. Uiteraard mogen we de klittenbandmodellen niet vergeten. 

Bij Steengoeieschoenen.nl investeren we in een lange relatie met een groot aantal bestaande merken zoals Develab, Piedro, Shoesme en Trackstyle. Een nieuw jongensmerk dit winterseizoen is Freesby, waarmee we ook inspelen op de klein volwassenen met veel gevoel voor mode.

Kinderschoenen zijn meer dan alleen schoenen...

Als ouder wilt u voor uw zoon het beste en dat willen wij ook voor onze kinderklanten. Daarom is het voor de voeten van uw zoon veel beter dat u bij ons in de winkel komt passen. Vooraf meten wij eerst de kindervoeten op. 

Natuurlijk nemen we bij het opmeten en adviseren alle RIVM-voorzorgsmaatregelen. Verder doen we ons best u ook in onze afgeschermde kinderhoek voldoende eigen bewegingsruimte te geven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar één begeleidende ouder tegelijkertijd, helpen we in de kinderhoek maximaal 3 gezinnen tegelijkertijd, en wijken we indien nodig uit naar andere delen van de winkel.

Na aankoop van een paar jongensschoenen in onze winkel mag uw zoon grabbelen in onze schatkist!

Voor een deskundige ondersteuning kunt u ook terecht op het spreekuur van onze podotherapeut, die op afspraak vrijblijvend advies geeft. 

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide