Voordelen

Schoenen voor alle leeftijden

Onze collectie is voor jong en oud en bestaat voor de dames o.a. uit: elegante pumps, comfortabele instappers, (klitten)bandschoenen en trendy slip-ons, stoere booties en geklede lange laarzen, en diverse accessoires zoals (bijpassende) tassen en portemonnees.

De heren kunnen hun hart ophalen met ons ruime assortiment geklede veterschoenen en instappers, sportieve veterboots, comfortabele sandalen of (teen)slippers en het hele jaar door een set warme pantoffels.

Uw kinderen komen goed voor de dag met sierlijke bandschoenen, sportieve sneakers, stoere en geklede korte of lange meisjeslaarzen en comfortabele slippers en sandalen voor de meiden, en voor de jongens stevige klittenbandschoenen, hippe sneakers, stoere boots en laarzen, luchtige (teen)slippers en sandalen, en zelfs waterdichte wandelschoenen.

Schoenen voor smalle en brede voeten

In een schoenenspeciaalzaak als de onze krijgen we dag in dag uit te maken met zeer uiteenlopende voeten. Naast het kunnen opvangen van de nodige voetproblemen zoals doorgezakte voeten, een hallux falgus of beginnende hielspoor, is het voor ons ook heel belangrijk een ruime collectie schoenen voor smalle en brede voeten te hebben staan. Voor de duidelijkheid is een breedtemaat zowel terug te vinden in de artikeleigenschappen als in de toelichting. Daarnaast kunt u gebruik maken van een filter voor de wijdtematen. De wijdtematen voor volwassenen lopen van D (super smal) tot K of M (super breed) en voor kinderen van 2-2½ (extra smal) tot 6-6½ (extra breed).

Extra smalle en smalle meisjesschoenen hebben we o.a. van de volgende merken: smalle Twins, Giga, smalle Piedro en Jochie-Freaks. Maar ook meisjes leven soms op (extra) brede voet, voor wie de volgende merken ideaal zijn: brede Twins, Hip, brede Piedro, Red-Rag Kids en brede Clic’s.

Voor extra smalle en smalle jongensschoenen hebben we o.a. de volgende merken: smalle Trackstyle, Giga, smalle Piedro en Jochie-Freaks. De brede en extra brede jongensvoeten kunnen we kwijt in de merken: brede Trackstyle, Hip, brede Piedro en Red-Rag Kids.

Niet alleen uw (klein)kinderen kunnen op Steengoeieschoenen terecht voor wijdtematen. Ook de dames met smalle voeten kunnen bij ons terecht voor een E-leest (extra smal) of F-leest (smal) van Durea en binnenkort ook Solidus . Maar ook dames leven soms op brede voet, voor wie de H-leest (breed) en K-leest (extra breed) zijn gemaakt door o.a. de volgende merken: Durea, XSensible, Hassia, Finn Comfort en Waldläufer. Op aanvraag zijn ook M-leesten (super breed) te bestellen.

Brede en extra brede herenschoenen zijn er in overvloed. Merken als Van Bommel, Finn Comfort en Gijs richten zich daar al een tijdje op. Wat moeilijker is te vinden zijn échte smalle herenschoenen in een E-leest. Daar komt het Nederlandse comfortmerk Durea om de hoek kijken met hun herenmerk Gijs. Mocht u uw smaak niet terugvinden in onze collectie brede of smalle leesten, neem dan contact met ons op zodat we u eventueel met een bestelling op maat kunnen helpen. Maar een bezoek aan onze winkel is in dat geval ook écht aan te raden.

Schoenen voor leuke prijzen

Hoeft het van u niet de allernieuwste schoenencollectie te zijn, maar wel van goede kwaliteit, zoekt u een "paartje voor erbij" of heeft u even wat minder aan schoenen te besteden? Geen probleem! Het hele jaar door vindt u op onze Sale-pagina de allerleukste zomer- en wintermodellen van de voorgaande twee seizoenen. En onze service en garantie werkt onverminderd door.

En er zijn nog veel meer redenen om voor Steenwijk Schoenmode te kiezen:

Parkeren

Voor de deur en achter onze winkel is er ruime, gratis parkeergelegenheid. Gereserveerd voor onze klanten.

Alles onder 1 dak

Meer dan 100 merken voor dames, heren en kinderen. Naast modische schoenen en comfortschoenen biedt Steenwijk Schoenmode u een uitgebreide wandelschoenencollectie. Ook kunt u uw hart ophalen aan onze vele mooie en handige accessoires, waaronder riemen en tassen die perfect matchen met uw nieuwe schoenen.

Korting sparen

Omdat onze vaste klanten dat verdienen!

Online shoppen

Voor wie lekker thuis wil shoppen is er onze webshop, onze bezorgservice en passervice.

Koopavond

Iedere vrijdag zijn wij tot 20.00u geopend. Hopelijk kunnen we in de loop van het jaar weer terug naar 21.00u.

Kinderbios

De kinderen vermaken zich prima in onze bioscoop. Kunt u op uw gemak winkelen. Best prettig toch?

Kids-afdeling

Te hippe kinderschoenen t/m maat 43.

Paskamer

Geen zin om met galajurk in de auto te stappen om bijpassende schoenen te vinden? Geen probleem! Wij hebben een mooie paskamer voor u.

Toilet

Hoge nood? Bij ons kunt u altijd terecht op een makkelijk toegankelijk toilet!

Reparatie

Wilt u uw schoenen, laarzen, tassen of riemen laten repareren? Wij werken samen met een ervaren en vakkundige schoenmaker die nagenoeg iedere slijtage of schade weet te herstellen. Lever ze bij ons in en binnen enkele dagen staan ze klaar voor een tweede leven!

Dames corner maat 42 & 43

Van modisch tot comfort. Speciale damesafdeling voor maat 42 & 43. U ziet in één oogopslag wat we hebben, en vaak is er zelfs nog meer!

Niet aanwezig?

Is uw maat er niet? Of bent u op zoek naar een model dat niet in de collectie zit? Wij nemen contact op met de fabrikant om na te bestellen (als dat mogelijk is).

Speciale behandeling

Wilt u bijvoorbeeld dat we uw schoenen behandelen zodat ze fijner lopen? Geen probleem! En vaak klaar terwijl u wacht.

Gericht advies & service

Onze verkoopmedewerksters zijn door ons persoonlijk ingewerkt tot volleerd schoenadviseur. En komen ze er samen met u niet uit, dan trekken ze bij ons aan de bel. Want ze willen alleen het allerbeste voor u, net als wij !

U bent van harte welkom.


Familie Steenwijk & team

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1