Meisjesschoenen

Meisjesschoenen

Nieuwe collectie meisjesschoenen najaar-winter 2017

Steengoeieschoenen.nl heeft een supergave hippe mooie stoere meisjescollectie met de allerbeste merken. Meisjes vinden het een feest om een paar nieuwe schoenen te kopen! De liefde voor een paar mooie schoenen begint al op hele jonge leeftijd. 

De meisjes zullen dit voorjaar hun ogen uit kijken met al die te blitse schoenen. Mooie zwarten en glansmaterialen zijn te vinden in allerlei modellen. 3-D prints maken de schoenen stoer en eigenwijs, terwijl platte prints de sneakers wat gekleder maken. Het zijn kunstwerkjes aan uw kind haar voeten en waar ze helemaal de show mee steelt! De absolute must-have is een paar te gave bikerboots. Bij steengoeieschoenen.nl vindt u ze al vanaf maat 22 t/m 41, waardoor het een feest wordt om voor ieder meisje een paar schoenen te scoren. De laarsjes in allerlei uitvoeringen mogen we natuurlijk niet vergeten. Kortom heel veel keus bij Steengoeieschoenen.nl.

Kinderschoenen zijn meer dan alleen schoenen...

Als ouder wilt u voor uw dochter het beste en dat willen wij ook voor onze kinderklanten. Daarom is het voor de voeten van uw dochter veel beter dat u bij ons in de winkel komt passen. Vooraf meten wij eerst de kindervoeten op. Voor een deskundige ondersteuning kunt u ook terecht op het spreekuur van onze orthopedisch schoenmaker of podotherapeut, die op afspraak vrijblijvend advies geeft.
En na aankoop van een paar meisjesschoenen in onze winkel mag uw dochter grabbelen in onze schatkist!
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide