Meisjesschoenen

Meisjesschoenen

Nieuwe collectie meisjesschoenen voorjaar-zomer 2017

Steengoeieschoenen.nl heeft een supergave hippe mooie stoere meisjescollectie met de allerbeste merken. Meisjes vinden het een feest om een paar nieuwe schoenen te kopen! De liefde voor een paar mooie schoenen begint al op hele jonge leeftijd. 

De meisjes zullen dit voorjaar hun ogen uit kijken met al die te blitse schoenen. Mooi wit en shiny zilver zijn te vinden in allerlei modellen. 3-D prints maken de schoenen stoer en eigenwijs, terwijl bloemenprints de sneakers wat gekleder maken. Het zijn kunstwerkjes aan uw kind haar voeten en waar ze helemaal de show mee steelt! De absolute must-have is een paar te gave sneakers. Bij steengoeieschoenen.nl vindt u ze al vanaf maat 18 t/m 41, waardoor het een feest wordt om voor ieder meisje een paar schoenen te scoren. De bandschoen & ballerina mogen we niet vergeten en uiteraard hebben wij ook weer de sandalen & slippers ingekocht van o.a. Teva, Clic! & Birkenstock
 
Naast dat wij investeren in een lange relatie met een groot aantal bestaande merken, bieden we dit seizoen ook een aantal nieuwe merken. Zo hebben we voor de oudere meiden met brede voet een volwassen collectie sneakers met het merk HIP en Piedro en is Pinocchio weer terug van weggeweest, en spelen we met Lacoste in op de trendy witte sneaker.
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide