Meisjesschoenen

Meisjesschoenen

Clic
Clic 9516 Azul
Vanaf   € 109,95

Nieuwe collectie meisjesschoenen voorjaar-zomer 2018

Steengoeieschoenen.nl heeft een supergave hippe mooie stoere meisjescollectie met de allerbeste merken. Meisjes vinden het een feest om een paar nieuwe schoenen te kopen! De liefde voor een paar mooie schoenen begint al op hele jonge leeftijd. 

De meisjes zullen dit voorjaar hun ogen uit kijken met al die te blitse schoenen. Mooi wit, multicolour, parelmoer en shiny zilver zijn te vinden in allerlei modellen. Patches zoals sterren maken de schoenen stoer en eigenwijs, terwijl bloemen de sneakers wat gekleder maken. Het zijn kunstwerkjes aan uw kind haar voeten en waar ze helemaal de show mee steelt! De absolute must-have is een paar te gave sneakers. Bij steengoeieschoenen.nl vindt u ze van maat 19 t/m 42, waardoor het een feest wordt om voor ieder meisje een paar schoenen te scoren. De bandschoenen mogen we niet vergeten en uiteraard hebben wij ook weer de sandalen & slippers ingekocht van o.a. Teva, Clic!, Kipling & Birkenstock.

Bij Steengoeieschoenen investeren we in een lange relatie met een groot aantal bestaande merken. Zo hebben we voor de oudere meiden met brede voet een volwassen collectie sneakers van Piedro, Twins en Freaks, en spelen we met Giga en Develab in op de trendy witte sneaker met prints en patches.

Kinderschoenen zijn meer dan alleen schoenen...

Als ouder wilt u voor uw dochter het beste en dat willen wij ook voor onze kinderklanten. Daarom is het voor de voeten van uw dochter veel beter dat u bij ons in de winkel komt passen. Vooraf meten wij eerst de kindervoeten op. Voor een deskundige ondersteuning kunt u ook terecht op het spreekuur van onze orthopedisch schoenmaker of podotherapeut, die op afspraak vrijblijvend advies geeft.
En na aankoop van een paar meisjesschoenen in onze winkel mag uw dochter grabbelen in onze schatkist!
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide