Meisjesschoenen

Meisjesschoenen

Nieuwe collectie meisjesschoenen voorjaar-zomer 2019

Steengoeieschoenen.nl heeft een supergave hippe mooie stoere meisjescollectie met de allerbeste merken. Meisjes vinden het een feest om een paar nieuwe schoenen te kopen! De liefde voor een paar mooie schoenen begint al op hele jonge leeftijd. En de kids van tegenwoordig weten héél goed wat ze mooi vinden en wat niet!

De meisjes zullen dit voorjaar hun ogen uit kijken met al die te blitse schoenen. Mooi wit, multicolour, parelmoer en shiny zilver zijn te vinden in allerlei modellen. Diverse stripings maken de schoenen stoer en eigenwijs, terwijl dierenprintjes de sneakers wat gekleder maken. Opvallend deze zomer zijn de speelse prints van lekkernijen als ijsjes en ananasjes, en bijvoorbeeld flamingo’s. Het zijn kunstwerkjes aan uw kind haar voeten waar ze helemaal de show mee steelt! De absolute must-have is een paar te gave dadsneakers of meisjessneakers met zgn. chunky zolen. Bij steengoeieschoenen.nl vindt u ze van maat 19 t/m 42, waardoor het een feest wordt om voor ieder meisje een paar schoenen te scoren. De bandschoenen zijn bijna helemaal uit het modebeeld verdwenen.

Voor het zomerse weer hebben we uiteraard weer de mooist afgewerkte sandalen & slippers ingekocht van o.a. Teva, Clic!, Kipling & Birkenstock.

Bij Steengoeieschoenen investeren we in een lange relatie met een groot aantal bestaande merken. Zo hebben we voor de oudere meiden met brede voet een volwassen collectie sneakers van Piedro, Twins en Freaks, en spelen we met Giga, Clic! en Develab in op de trendy witte sneaker met prints en patches.

Kinderschoenen zijn meer dan alleen schoenen...

Als ouder wilt u voor uw dochter het beste en dat willen wij ook voor onze kinderklanten. Daarom is het voor de voeten van uw dochter veel beter dat u bij ons in de winkel komt passen. Vooraf meten wij eerst de kindervoeten op. Voor een deskundige ondersteuning kunt u ook terecht op het spreekuur van onze orthopedisch schoenmaker of podotherapeut, die op afspraak vrijblijvend advies geeft.
En na aankoop van een paar meisjesschoenen in onze winkel mag uw dochter grabbelen in onze schatkist!
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide