Meisjesschoenen

Meisjesschoenen

Nieuwe collectie meisjesschoenen herfst-winter 2020-2021

Nieuw seizoen, nieuwe kinderschoenen!
Met kindervoeten in huis die groeien ontkom je vaak niet aan een shopsessie voor het naderende seizoen. De kids van tegenwoordig weten héél goed wat ze mooi vinden en wat niet! De inkopers van steengoeieschoenen.nl spelen hier helemaal op in.

De schoenentrend voor komend herfst-winter seizoen voor meisjes is de biker- of combatboot in vele variaties! Door unieke en te gekke materialen draagt uw dochter een paar unieke boots! Met zwart combinaties, maar ook hippe vrolijke kleuren valt de hippe jonge dame op.
De meisjes zullen dit najaar hun ogen uitkijken met al die te blitse schoenen. Mooi zwart, bruin en groen zijn te vinden in allerlei modellen. Patches zoals sterren en zoolrandversiering maken de schoenen stoer en eigenwijs, terwijl glitters de sneakers en enkellaarsjes wat gekleder maken. Het zijn kunstwerkjes aan uw kind haar voeten en waar ze helemaal de show mee steelt!
Bij Steengoeieschoenen.nl vindt u meisjesschoenen van maat 19 t/m 41, waardoor het een feest wordt om voor ieder meisje een paar schoenen te scoren. En lukt het niet in de kinderhoek, dan hebben we nog een scala aan smal vallende vlotte damesschoenen.

Wij investeren in een lange relatie met een groot aantal bestaande merken. Zo hebben we voor de oudere meiden met smalle of brede voet een volwassen collectie sneakers van Piedro, Twins en Freaks, en spelen we met Giga, Red-Rag en Develab in op de trendy modellen. Voor de meiden die houden van laag sportief hebben we óók voor de winter een paar (chunky) sneakers ingekocht. Een nieuw meisjesmerk dit seizoen is Simone Mathieu, waarmee we ook inspelen op de klein volwassenen met veel gevoel voor mode.

Kinderschoenen zijn meer dan alleen schoenen...

Als ouder wilt u voor uw dochter het beste en dat willen wij ook voor onze kinderklanten. Daarom is het voor de voeten van uw dochter veel beter dat u bij ons in de winkel komt passen. Vooraf meten wij eerst de kindervoeten op. 

Natuurlijk nemen we bij het opmeten en adviseren alle RIVM-voorzorgsmaatregelen. Verder doen we ons best u ook in onze afgeschermde kinderhoek voldoende eigen bewegingsruimte te geven. Daarom gaat onze voorkeur uit naar één begeleidende ouder tegelijkertijd, helpen we in de kinderhoek maximaal 3 gezinnen tegelijkertijd, en wijken we indien nodig uit naar andere delen van de winkel.

Na aankoop van een paar meisjesschoenen in onze winkel mag uw dochter grabbelen in onze schatkist!

Voor een deskundige ondersteuning kunt u ook terecht op het spreekuur van onze podotherapeut, die op afspraak vrijblijvend advies geeft. 

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide