Meisjesschoenen

Meisjesschoenen

Giga
Giga G1041 H36A19
Vanaf   € 112,95
Clic
Clic 9123 Basket
Vanaf   € 79,95
Giga
Giga G1022 J30A19
Vanaf   € 109,95
Giga
Giga G1065 A64
Vanaf   € 89,95
Giga
Giga G2033 E79C17
Vanaf   € 109,95

Nieuwe collectie meisjesschoenen herfst-winter 2018

Nieuw seizoen, nieuwe kinderschoenen!
Met kindervoeten in huis die groeien ontkom je vaak niet aan een shopsessie voor het naderende seizoen. De kids van tegenwoordig weten héél goed wat ze mooi vinden en wat niet! De inkopers van steengoeieschoenen.nl spelen hier helemaal op in.

De schoenentrends van herfst-winter 2018-2019 voor meisjes zijn o.a. printjes, printjes en nog eens printjes. Het wordt komend najaar een beestenboel, want de tijgerstrepen, luipaardvlekken, zebrastrepen en panterprintjes zijn goed vertegenwoordigd in de nieuwe wintercollectie. En waarom zou je niet voor een kek printje gaan? Roarrrr!

De meisjes zullen dit najaar hun ogen uitkijken met al die te blitse schoenen. Mooi zwart en grijs zijn te vinden in allerlei modellen. Patches zoals sterren en zoolrandversiering maken de schoenen stoer en eigenwijs, terwijl glitters de sneakers en enkellaarsjes wat gekleder maken. Het zijn kunstwerkjes aan uw kind haar voeten en waar ze helemaal de show mee steelt! De absolute must-have is een paar te gave boots. Bij steengoeieschoenen.nl vindt u ze van maat 19 t/m 42, waardoor het een feest wordt om voor ieder meisje een paar schoenen te scoren.

Bij Steengoeieschoenen investeren we in een lange relatie met een groot aantal bestaande merken. Zo hebben we voor de oudere meiden met brede voet een volwassen collectie sneakers van Piedro, Twins en Freaks, en spelen we met Giga en Develab in op de trendy zwart-grijze veterboots met prints en patches.

Kinderschoenen zijn meer dan alleen schoenen...

Als ouder wilt u voor uw dochter het beste en dat willen wij ook voor onze kinderklanten. Daarom is het voor de voeten van uw dochter veel beter dat u bij ons in de winkel komt passen. Vooraf meten wij eerst de kindervoeten op. Voor een deskundige ondersteuning kunt u ook terecht op het spreekuur van onze orthopedisch schoenmaker of podotherapeut, die op afspraak vrijblijvend advies geeft.
En na aankoop van een paar meisjesschoenen in onze winkel mag uw dochter grabbelen in onze schatkist!
PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide