Pumps

Pumps voor dames

Of u nu zoekt naar moderne of klassieke pumps, bij Steengoeieschoenen.nl vindt u ze in allerlei soorten en maten. Ze kunnen beschikken over zowel een hoge hak, een middelhoge hak als een lage hak. De een houdt meer van pumps met allerlei opvallende details, terwijl de ander liever pumps draagt zonder prints en tierelantijnen. Vooral bij kleurrijke kleding of levendige prints past natuurlijk een egaal gekleurde pump het beste. Over smaak valt nog altijd niet te twisten en dat hoeft ook helemaal niet met zo'n uitgebreide collectie als de onze.

Multifunctioneel

Pumps passen werkelijk overal bij. Of u nu gaat voor een zakelijke representatieve look of een stoere outfit, is uw stijl ingetogen of juist uitbundig, onze pumps draagt u bij nagenoeg alle outfits en eigen creaties. Met een steengoeie pump bent u zeer flexibel.

Kleine en grote maten

Omdat u op Steengoeieschoenen.nl de collectie van een schoenenspeciaalzaak vindt, kunt u bij ons zowel voor kleine pumps maat 36 als voor grote pumps maat 43 terecht. Is uw maat niet meer op voorraad, en wilt u weten of een van onze collectiemodellen is na te bestellen, neem dan contact met ons op.

Niet goed, geld terug

Bent u niet tevreden over uw aankoop of is de maat niet goed? Retourneer of ruil ze dan online, of loop even binnen bij onze winkel Steenwijk Schoenmode in Leersum. Onze verkoopsters staan voor u klaar met professioneel advies, en een heerlijk kopje thee, koffie of cappuccino. En slaagt u voor een alternatief product, dan krijgt u een passend onderhoudsmiddel gratis mee. Lukt het niet om iets passends te vinden, dan ontvangt u het aankoopbedrag retour.

Geschiedenis

De pump werd in de zeventiende en achttiende eeuw gedragen door hofdames, maar ook mannen droegen dit soort schoenen. De hakken van de mannenschoenen waren hoger dan die van de schoenen die vrouwen droegen. De moderne variant van de pump, met een behoorlijk hoge hak, kwam in opmars sinds modeontwerper Dior in 1952 met groot succes een paar op de markt bracht.


PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide