Collonil Carbon Pro impregneer spray 300ml

Impregneermiddel

€ 15,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Kleur
Merk: Collonil
Barcode: 010090730105
Kleur: Kleurloos
Artikelnummer: 991.95.086.-
EAN: 4002092331709
Artikelinformatie Collonil Carbon Pro impregneer spray 300ml
Eenvoudig online de Collonil Carbon Pro impregneer spray 300ml bestellen doet u op Steengoeieschoenen.nl. En bestelt u tijdig op werkdagen, dan vliegt dit artikel dezelfde dag nog uw kant op. De Carbon Pro impregneer spray 300ml van Collonil koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !

Er was nog nooit een product dat langer en beter beschermt dan Collonil Carbon Pro. Deze extreem sterke Collonil Carbon Pro spray bescherming is geïnspireerd op de carbon technologie en werkt als een 'spray-on membrame'. Hierdoor ontstaat er bij gebruik van de Collonil CARBON PRO spray een onzichtbare structuur die zorgt voor een extreem sterke bescherming tegen vocht en vuil.
Waterdruppels glijden als parels van het materiaal af na gebruik van de Collonil Carbon Pro spray. Deze premium Collonil Carbon Pro spray is geschikt voor alle materialen. Of u nu gewoon een paar klassieke leren schoenen wilt beschermen of juist uw stevige stappers voor uw werk - gebruik Collonil CARBON PRO spray. Ook voor wandelschoenen gebruikt u Collonil CARBON PRO spray. Deze spray beschermt niet alleen tegen regen en sneeuw, maar is ook de ultieme bescherming tegen vuil. De Carbon Pro spray:
  • beschermt tegen vuil en vlekken
  • beschermt tegen vocht en regen
  • behoudt het ademende vermogen van de schoen
  • bij regelmatig gebruik zijn de schoenen later gemakkelijk te reinigen
Bij nieuwe schoenen behandelt u deze voor gebruik onmiddellijk met Collonil CARBON PRO spray, daarna behandel je naar behoefte - ongeveer om de 15 keer dragen van de schoenen. Gebruik Carbon pro spray altijd op een schone ondergrond; indien nodig maakt u het oppervlak eerst schoon. Vanaf circa 20-30 cm inspuiten. Laten drogen en glad leder eventueel even oppoetsen met een doek voor de glans. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes of in de open lucht. Eenmaal sprayen met dit Collonil product is al voldoende voor een basis bescherming. De behandeling zal, afhankelijk van het gebruik en de weersomstandigheden, moeten worden herhaald.
Carbon pro van Collonil is geschikt voor alle materiaalsoorten en kan gebruikt worden of zowel fashion als outdoor en sport collecties:
  • glad leder en suède
  • textiel en materiaalcombinaties
  • high tex en soft shell materialen
  • synthetische materialen
  • Gore tex
  • Sympatex etc.
Merk "Collonil"

Collonil schoenverzorging en supplementen

Het hart van het productenaanbod van Frans Muller is de collectie van Collonil, wereldwijd een premiummerk op het gebied van schoenverzorging en als zodanig ook erkend. Voor elk materiaal is er een juist verzorgingsproduct. Of u nu wilt beschermen, verzorgen, reinigen of kleuren. Collonil helpt u graag. 1909 is de toplijn van Collonil. Leerverzorging van Collonil staat voor een eeuw traditie, vakkennis en kwaliteit. Het jaar waarin de basis van Collonil werd gelegd is nu de naam van een leerverzorgingslijn op het hoogste niveau: 1909.
Kenmerken "Collonil Carbon Pro impregneer spray 300ml"
SubKleur: Kleurloos

Meer artikelen van Collonil bekijken

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

avatar
avatar
Klantenservice Sander
+31630907944
avatar
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
× whatsapp background preview