Colors of California EJpom4 Black

Zwarte slippers voor dames

€ 19,00

% Van € 39,95 afgeprijsd (52.44% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Merk: Colors of California
Barcode: 010037510108
Kleur: Zwart
Artikelnummer: 291.00.008.38
Artikelinformatie Colors of California EJpom4 Black
Colors of California EJpom4 Black damesslippers. Deze zwarte slippers voor dames zijn op en top bedoeld voor de warme zomerse dagen. Juist voor de dame die niet tegen teenslippers kan, zal een bandslipper wel comfortabel zitten, met twee of drie (kruislingse) banden die hoog op de wreef sluiten. De slippers zijn van buiten synthetisch, de voering is synthetisch en de zool rubber. En bestelt u ze tijdig op werkdagen, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Damesslippers van Colors of California koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Merk "Colors of California"

Colors of California damesschoenen

Als u met uw schoenen begint als u aan uw outfit denkt. Als u ze tot het centrum van uw stijl maakt en ze combineert met uw emoties en niet alleen uw kleding. Als u unieke smaken heeft, maar liefde deelt. Als schoenen een reis voor u zijn, vergroot u uw horizon. Als u de vrijheid hebt om te kiezen, praat Colors of California tegen u. Er is niet alleen één stijl, maar alles wat de wereld en de weg ons bieden. Diversiteit is de waarde en neemt toe als u meedoet. Californië is een symbool van vrijheid. De kleuren zijn een symbool van het unieke karakter dat wordt versterkt door bij anderen te zijn. We bieden ons standpunt sinds 1994 aan. Laten we vandaag de uwe horen. Zoals kleuren en de mensen van Californië: allemaal verschillend maar toch samen. Dat is met recht een Steengoeie filosofie.
Kenmerken "Colors of California EJpom4 Black"
SubKleur: Zwart
Uitneembaar voetbed: Nee
Materiaal: Synthetisch
Voering: Synthetisch
Zool: Rubber

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1