Dubarry Donegal 3766 52 Walnut

Bruine all weather laarzen voor heren

€ 379,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Merk: Dubarry
Barcode: 010121700111
Kleur: Bruin
Artikelnummer: 167.89.002.45
EAN: 5397166138551
Artikelinformatie Dubarry Donegal 3766 52 Walnut
Op zoek naar een mooi paar herenlaarzen? Steengoeieschoenen.nl maakt het u gemakkelijk. Wat dacht u van deze bruine Dubarry Donegal 3766 52 Walnurt all weather laarzen voor heren? Ze zijn waterdicht en warm tegelijkertijd, en daarmee uitgerust voor de meest barre weersomstandigheden. De herenlaarzen zijn van buiten leer combinatie, de voering is Gore-Tex en de zool rubber. En bestelt u ze tijdig op werkdagen, dan worden uw bruine all weather laarzen dezelfde dag nog verzonden. Herenlaarzen van Dubarry koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Kenmerken Dubarry Donegal 3766 52 Walnut
SubKleur: Bruin Combi
Uitneembaar voetbed: Nee
Materiaal: Leer combinatie
Voering: Gore-Tex
Zool: Rubber
Hakhoogte (cm): 1.5
Schachthoogte (cm): 27
Merk "Dubarry"

Dubarry damesschoenen en herenschoenen

Dubarry is een merk van hoge kwaliteit en met karakter, 2 eigenschappen waar Steengoeieschoenen ook voor staat! Dubarry schoenen en laarzen worden gemaakt van leer dat door Dubarry speciaal is geïmpregneerd en daardoor minder vocht absorbeert, waardoor het 70% minder tijd nodig heeft om te drogen dan andere leersoorten. Het leer blijft mooi en soepel en behoudt haar vorm, ook bij veelvuldig gebruik. Het leer dat gebruikt wordt in de Dubarry collectie is een duurzaam natuurproduct met karakteristieke oneffenheden, die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Hierdoor krijgen uw Dubarry laarzen een robuuste 'lived-in' look. Dubarry is schoenen- en laarzenfabrikant sinds 1937. De Dubarry fabriek heeft haar naam te danken aan een bekende Franse courtesane Madame du Barry en is ontstaan in het Ierse Ballinasloe in het westen van Ierland waar vele goede handwerkers woonden die zich rond de fabriek vestigden. De Dubarry fabriek is altijd een zeer gerespecteerd en succesvol bedrijf geweest, met als doel hoogwaardig schoeisel te maken. Ook nu heeft Dubarry nog altijd deze doelstelling. Inmiddels werkt Dubarry met zorgvuldig geselecteerde productiepartners, die werken met dezelfde ambitie en gewend zijn te werken met veeleisende ontwerpen.

Meer artikelen van Dubarry bekijken

Dubarry
Dubarry damesschoenen en herenschoenenDubarry is een merk van hoge kwaliteit en met karakter, 2 eigenschappen waar Steengoeieschoenen ook voor staat! Dubarry schoenen en laarzen worden gemaakt van leer dat door Dubarry speciaal is geïmpregneerd en daardoor minder vocht absorbeert, waardoor het 70% minder tijd nodig heeft om te drogen dan andere leersoorten. Het leer blijft mooi en soepel en behoudt haar vorm, ook bij veelvuldig gebruik. Het leer dat gebruikt wordt in de Dubarry collectie is een duurzaam natuurproduct met karakteristieke oneffenheden, die zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Hierdoor krijgen uw Dubarry laarzen een robuuste 'lived-in' look. Dubarry is schoenen- en laarzenfabrikant sinds 1937. De Dubarry fabriek heeft haar naam te danken aan een bekende Franse courtesane Madame du Barry en is ontstaan in het Ierse Ballinasloe in het westen van Ierland waar vele goede handwerkers woonden die zich rond de fabriek vestigden. De Dubarry fabriek is altijd een zeer gerespecteerd en succesvol bedrijf geweest, met als doel hoogwaardig schoeisel te maken. Ook nu heeft Dubarry nog altijd deze doelstelling. Inmiddels werkt Dubarry met zorgvuldig geselecteerde productiepartners, die werken met dezelfde ambitie en gewend zijn te werken met veeleisende ontwerpen.
%
Dubarry Newgrange 9468 03 Navy

€ 75,00 Van € 99,95 afgeprijsd

%
Dubarry Silverleague 9470 62 Cigar

€ 75,00 Van € 99,95 afgeprijsd

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1