Evaluna T02 Viola

Paarse pumps met hoge hak voor dames

€ 159,00

% Van € 179,95 afgeprijsd (11.64% bespaard)

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Merk: Evaluna
Barcode: 010163260111
Kleur: Paars
Artikelnummer: 224.40.002.39
EAN: 0111003801010
Artikelinformatie Evaluna T02 Viola
Eenvoudig online een paar damesschoenen bestellen doet u op Steengoeieschoenen.nl. Deze paarse Evaluna T02 Viola pumps met hoge hak staan te trappelen om door u te worden gedragen. Ze stralen elegantie en soeplesse uit, en zijn naast zakelijk ook prima te dragen bij feestelijke gelegenheden. Met deze pumps komt u representatief en verzorgd voor de dag. De damesschoenen zijn van buiten suede, de voering is leer en de zool rubber. En bestelt u ze tijdig op werkdagen, dan vliegen deze paarse pumps met hoge hak dezelfde dag nog uw kant op. Damesschoenen van Evaluna koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Kenmerken Evaluna T02 Viola
SubKleur: Paars
Uitneembaar voetbed: Nee
Materiaal: Suède
Voering: Leer
Zool: Rubber
Netto hakhoogte (cm): 7
Merk "Evaluna"

Evaluna damesschoenen

Waar Milaan dé modestad van Europa is, is Napels dé stad van het kwalitatief hoogstaande handwerk wereldwijd. En precies uit die stad komt het merk Evaluna! In een kleinschalige maar mooie fabriek worden de schoenen paar voor paar met de hand gemaakt. Alles gebeurt hier intern: van het snijden en het stikken tot en met het monteren en klaarmaken voor verzending.

Niets is de mensen van Evaluna te gek, van platte tot hoge hak, van ballerina tot hoge laars: alles wordt met pure passie gemaakt en dat is te zien en te voelen. Wie zegt dat stijl en mode niet samen gaat? Evaluna bewijst hier duidelijk het tegendeel. Fashion, comfort, afwerking en kwaliteit: dat is waar Evaluna voor staat. Evaluna verrast u keer op keer door de steeds vernieuwende collecties.

Geïnspireerd door vrouwen voor vrouwen, is het damesmerk EVALUNA een nieuwe manier om schoenen te begrijpen: ze zijn meer dan een eenvoudig bijpassend accessoire, ze worden een vorm van expressie. En Evaluna gaat altijd voor meer. 'Never settle for less', ga voor Evaluna van Steengoeieschoenen.

Historie

De bekende EVALUNA-stijl brengt een oude traditie met zich mee die in 1996 werd geboren en liefdevol wordt gekenmerkt door een diepgewortelde ambachtelijke cultuur, aangedreven door een revolutionair stijlconcept. Een flow die constant op de hoogte blijft van de laatste trends en stemmingen, en toch de essentie van het vrouw-zijn weet te definiëren.

Missie

De makers van Evaluna zijn van mening dat het authentieke gevoel van luxe versnipperd is en geassocieerd wordt met nietszeggende modellen. Gedreven door het verlangen om uit deze betekenisloze atmosfeer te komen, is EVALUNA essence gecreëerd. Het ervaren van EVALUNA geeft u het gevoel van authentieke luxe: geïnspireerde ontwerpen, buitengewone materialen, uitzonderlijk vakmanschap en exclusiviteit. Vier elementen samengebracht in één resultaat.

Meer artikelen van Evaluna bekijken

Evaluna
Evaluna damesschoenenWaar Milaan dé modestad van Europa is, is Napels dé stad van het kwalitatief hoogstaande handwerk wereldwijd. En precies uit die stad komt het merk Evaluna! In een kleinschalige maar mooie fabriek worden de schoenen paar voor paar met de hand gemaakt. Alles gebeurt hier intern: van het snijden en het stikken tot en met het monteren en klaarmaken voor verzending.Niets is de mensen van Evaluna te gek, van platte tot hoge hak, van ballerina tot hoge laars: alles wordt met pure passie gemaakt en dat is te zien en te voelen. Wie zegt dat stijl en mode niet samen gaat? Evaluna bewijst hier duidelijk het tegendeel. Fashion, comfort, afwerking en kwaliteit: dat is waar Evaluna voor staat. Evaluna verrast u keer op keer door de steeds vernieuwende collecties.Geïnspireerd door vrouwen voor vrouwen, is het damesmerk EVALUNA een nieuwe manier om schoenen te begrijpen: ze zijn meer dan een eenvoudig bijpassend accessoire, ze worden een vorm van expressie. En Evaluna gaat altijd voor meer. 'Never settle for less', ga voor Evaluna van Steengoeieschoenen. HistorieDe bekende EVALUNA-stijl brengt een oude traditie met zich mee die in 1996 werd geboren en liefdevol wordt gekenmerkt door een diepgewortelde ambachtelijke cultuur, aangedreven door een revolutionair stijlconcept. Een flow die constant op de hoogte blijft van de laatste trends en stemmingen, en toch de essentie van het vrouw-zijn weet te definiëren. MissieDe makers van Evaluna zijn van mening dat het authentieke gevoel van luxe versnipperd is en geassocieerd wordt met nietszeggende modellen. Gedreven door het verlangen om uit deze betekenisloze atmosfeer te komen, is EVALUNA essence gecreëerd. Het ervaren van EVALUNA geeft u het gevoel van authentieke luxe: geïnspireerde ontwerpen, buitengewone materialen, uitzonderlijk vakmanschap en exclusiviteit. Vier elementen samengebracht in één resultaat.
%
Evaluna T04 Nero

€ 114,50 Van € 229,95 afgeprijsd

%
Evaluna T02 Nero

€ 159,00 Van € 179,95 afgeprijsd

%
Evaluna 204 Nero

€ 109,50 Van € 219,95 afgeprijsd

%
Evaluna 204 Naturale

€ 109,50 Van € 219,95 afgeprijsd

%
Evaluna T04 Petrolio

€ 114,50 Van € 229,95 afgeprijsd

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1