Fitflop HJ1 Halo Bead-Circle Metallic Toe Post Sandals 012 Bronze

Bronskleurige teenslippers voor dames

€ 109,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Merk: Fitflop
Barcode: 010169830108
Kleur: Brons
Artikelnummer: 292.86.005.38
EAN: 0197533037532
Artikelinformatie Fitflop HJ1 Halo Bead-Circle Metallic Toe Post Sandals 012 Bronze
Eenvoudig online een paar damesslippers bestellen doet u op Steengoeieschoenen.nl. Deze bronskleurige Fitflop HJ1 Halo Bead-Circle Metallic Toe Post Sandals 012 Bronze slippers staan te trappelen om door u te worden gedragen. Ze zijn op en top bedoeld voor de warme zomerse dagen. En voor de dame die niet tegen teenslippers kan, is er altijd nog een bandslipper, met twee of drie (kruislingse) banden die hoog op de wreef sluiten. De damesslippers zijn van buiten synthetisch, de voering is stof-textiel en de zool p.u.. En bestelt u ze tijdig op werkdagen, dan vliegen deze bronskleurige slippers dezelfde dag nog uw kant op. Damesslippers van Fitflop koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !

Kenmerken Fitflop HJ1 Halo Bead-Circle Metallic Toe Post Sandals 012 Bronze
SubKleur: Brons
Uitneembaar voetbed: Nee
Materiaal: Synthetisch
Voering: Stof-textiel
Zool: PU
Netto hakhoogte (cm): 2
Merk "Fitflop"

Fitflop damesschoenen en herenschoenen

FitFlop zijn eigentijdse dames- en herenschoenen die ergonomisch zijn ontwikkeld. Deze ontwikkeling zit in de loopzool die ervoor zorgt dat de druk van de voet verspreid wordt over de gehele onderkant. Tijdens het lopen worden schokken geabsorbeerd, wat weer zorgt voor verlichting in onze gewrichten. En daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de FitFlop slipper en sandaal zorgt voor zichtbaar minder druk op de tenen en de hielen. Inmiddels adviseert menig fysiotherapeut dit merk bij een beginnende hielspoor.

Meer artikelen van Fitflop bekijken

Fitflop
Fitflop damesschoenen en herenschoenenFitFlop zijn eigentijdse dames- en herenschoenen die ergonomisch zijn ontwikkeld. Deze ontwikkeling zit in de loopzool die ervoor zorgt dat de druk van de voet verspreid wordt over de gehele onderkant. Tijdens het lopen worden schokken geabsorbeerd, wat weer zorgt voor verlichting in onze gewrichten. En daarnaast is uit onderzoek gebleken dat de FitFlop slipper en sandaal zorgt voor zichtbaar minder druk op de tenen en de hielen. Inmiddels adviseert menig fysiotherapeut dit merk bij een beginnende hielspoor.

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1