Flecs

Flecs herenschoenen

Nu Flecs sinds drie generaties meester is in de kunst van handgemaakte leren herenschoenen, ligt tegenwoordig hun kracht in het mengen van de beste technologie met traditie.

Sinds de oprichting in 1993 besloot Flecs te vertrouwen op het hoogopgeleide personeel van de meesterschoenmakers, door hen technologisch geavanceerde apparatuur te geven om voorop te lopen bij het creëren van kwaliteitsschoenen die alleen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.
De veelgebruikte slogan bij Flecs is: Een man die met zijn handen werkt, is een arbeider; een man die met zijn handen en zijn brein werkt, is een vakman; maar een man die met zijn handen en zijn hersenen en zijn hart werkt, is een kunstenaar.

Flecs kenmerkt zich vooral ook door haar leerproductieprocedé, waardoor unieke kleuren ontstaan. De verschillende fasen van het verven van leer maken het in feite mogelijk om herenschoenen af te werken met een unieke kleur, anders dan elk ander op de wereld.

Passie sinds generaties, exclusief gemaakt in Italië
Flecs, geleid door de broers Nicola (productiedirecteur), Enrico (administratief directeur), Pasquale (technisch directeur) en Massimo Estinto (ontwerpbureau) is een zeer gewaardeerd merk in het buitenland, waar het wordt beschouwd als een echt voorbeeld van de hoogwaardige Italiaanse maakwijze. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich gevestigd in landen als Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Duitsland en België dankzij de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons product, de klantenservice en het logistiek management. Milaan, Parijs, München, Düsseldorf zijn slechts enkele van de cruciale palen voor de beurzen, waar Flecs bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De aangeboren passie van dit bedrijf is terug te herleiden naar het gevoel van alle medewerkers, onderdeel uit te maken van één grote familie.

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide