Loints

Loints of Holland damesschoenen

Loints of Holland is een duurzaam schoenenmerk, ontworpen in Nederland, geproduceerd in Europa en gestart in 1918. Daarmee bestaat Loints dus inmiddels ruim 100 jaar. De merknaam Loints verwijst naar de rivier De Loint in de omgeving van Waalwijk. De rivier stond destijds bekend om het grote aantal looierijen dat profijt had van het toen nog zuivere water en vormde de hoofdader van de lederindustrie. 

Onder het motto „less is more” produceren zij damesschoenen die mooi zijn in hun eenvoud. Met ruime collecties vol sprankelende kleuren en vernieuwende vormen geeft Loints of Holland een fijne twist aan uw garderobe.

Loints of Holland staat niet alleen voor schoonheid, maar ook voor eindeloos draagcomfort en respect voor mens en planeet. Sinds de jaren ‘60 richt Loints of Holland zich op de productie van duurzame damesschoenen. In alle stappen van het proces wordt streng gecontroleerd op o.a. eerlijke werkomstandigheden, milieuvriendelijke materialen en met name een lange levensduur van het product.

Daarnaast heeft Loint een heuse Vegan lijn, damesschoenen waar op geen enkele wijze dierlijke materialen gebruikt zijn in het productieproces. Deze vegan modellen worden gemaakt van micro fiber, een alternatief voor leder.

De Loints of Holland-schoenen zijn verkrijgbaar in meer dan 20 landen over de hele wereld.

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide