Secrid M Miniwallet Original Green

Groene portemonnee voor heren

€ 69,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Kleur
Merk: Secrid
Barcode: 010084110105
Kleur: Groen
Artikelnummer: 671.60.002.-
EAN: 8718215286707
Artikelinformatie Secrid M Miniwallet Original Green
Eenvoudig online een herenportemonnee bestellen doet u op Steengoeieschoenen.nl. Deze groene Secrid M Miniwallet Original Green portemonnee staat te trappelen om door u te worden gebruikt. Het is een handige creditcardhouder gemaakt van aluminium en echt leer. Met een klik schuiven de pasjes overzichtelijk uit de cardprotector en kunt u eenvoudig het pasje eruit halen. Behalve 6 pasjes in de cardprotector, is er in het leren hoesje om de cardprotector nog eens plek voor 4 extra pasjes, een paar muntjes en 10 bankbiljetten. De Secrid is ook nog eens zeer vooruitstrevend in het beveiligen van privacy gegevens op uw pasjes. Veelal zijn pasjes voorzien van een RFID chip waarop privacy gevoelige informatie staat. Omdat de RFID chip radiosignalen uitzendt, weten hackers deze informatie op te vangen. Hackers kunnen zelfs die gegevens op een andere pas kopieren en hierdoor op uw kosten in een winkel afrekenen of met uw pas het openbaar vervoer gebruiken. Deze wallet blokkeert het radiosignaal volledig (door TNO getest), is 100% "made in Holland" en tevens 100% recyclebaar. Alle producten van Secrid hebben twee jaar garantie. De herenportemonnee is van buiten leer en de voering is leer. En bestelt u 'm tijdig op werkdagen, dan vliegt deze groene portemonnee dezelfde dag nog uw kant op. Een herenportemonnee van Secrid koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Merk "Secrid"

Secrid cardprotectors voor dames en heren

De Cardprotector is gelanceerd in 2009, maar de Secrid-reis begon meer dan een decennium eerder. In de jaren 90 zetten twee studenten hun eigen ontwerpbureau op, genaamd Spirid. Ze merkten destijds dat de inhoud van onze broekzakken veranderde toen de eerste elektronische betaalsystemen in Nederland werden geïntroduceerd. In 1997, toen contant geld plaats maakte voor betaalkaarten, maakten zij hun eerste wallet: de Secrid Bodycard. Marianne en René wonnen onze eerste ontwerpwedstrijd op Habitat in 1986. Ontwerpwerk voor klanten zoals ING, Maxi Cosi en Quooker bleef hun professionele focus, maar Secrid bleef altijd in hun achterhoofd: ze merkten dat er wederom verandering kwam in de broekzak. De wereld kwam binnen handbereik dankzij de komst van smartphones en persoonlijke documenten krompen tot creditcardformaat. Mensen droegen minder met ons mee, maar wat we bij ons hadden, was waardevoller dan ooit.

De geboorte van de Cardprotector

De eerste versie van de Cardprotector heeft in 2010 de Red Dot Design Award gewonnen. In dit jaar introduceerde Secrid ook hun lijn van leren wallets. Twee jaar later wonnen Marianne en René met hun Miniwallet de European Aluminium Award. Sinds het begin van de Secrid-reis 20 jaar geleden, zijn ze hun achtergronden in mode en productontwerp blijven combineren om pocket-sized producten te maken; gewoon hier in Nederland in een gerenoveerd industrieel pakhuis. Door een revolutionair ander product en productieproces te ontwikkelen, kunnen de portemonnees weer in ons land efficiënter, schoner en op grotere schaal worden geproduceerd.
Kenmerken "Secrid M Miniwallet Original Green"
SubKleur: Groen
Materiaal: Leer
Voering: Leer

Meer artikelen van Secrid bekijken

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

avatar
avatar
Klantenservice Sander
+31630907944
avatar
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
× whatsapp background preview