Vadret 7612 Gel L/M spot L. Grijs

Hielkussen

€ 28,50

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Kleur
Merk: Vadret
Barcode: 010098940109
Kleur: Grijs
Artikelnummer: 991.72.007.L
Artikelinformatie Vadret 7612 Gel L/M spot L. Grijs
Eenvoudig online de Vadret 7612 Gel L/M spot L. Grijs bestellen doet u op Steengoeieschoenen.nl. De Vadret Gel Heel Cups zijn zachte inleghakken, die zorgen voor pijn- en schokdemping. Ze zijn gemaakt van een schokabsorberend siliconen materiaal. De blauwe soft spot is gemaakt van een zachter gel materiaal en verlicht de pijnklacht aan de hiel. De hielcups vangen de druk op die ontstaat onder het hielbeen. Ideaal wanneer de pijnklachten zich niet precies in het midden onder het hielbeen bevinden. Ze moeten in beide schoenen worden gedragen om beenlengteverschil te vermijden, tenzij de inleghak gebruikt wordt ter compensatie van een beenlengteverschil. Verkrijgbaar in vier verschillende maten.
Indicaties voor de Vadret Gel Heel Cups met lateraal/mediale spot zijn: hielpijn, hielspoor, fasciitis plantaris. Bestelt u tijdig op werkdagen, dan vliegt dit artikel dezelfde dag nog uw kant op. De Gel L/M spot L. Grijs van Vadret koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Merk "Vadret"

Vadret inlegzolen en andere supplementen

De mobiliteit van mensen valt of staat met gezonde voeten. Ongeveer 80% van de bevolking heeft last van voetproblemen. Vadret biedt uitkomst voor een groot deel van deze problemen. Vadret inlays houden de voet in goede conditie, bieden ondersteuning aan lengte- en dwarsboog en ontlasten de hiel. - De pelotte steunt de voorvoet. - De anatomische vorm met extra steun ontlast de lengteboog en geeft een goede houding. - De leren afwerking geeft extra comfort, en houdt de voeten extra droog.
Kenmerken "Vadret 7612 Gel L/M spot L. Grijs"
SubKleur: Lichtgrijs
Uitneembaar voetbed: Nee
Materiaal: Synthetisch

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1