Berkemann 05710 Mirko 937 Dunkelgrau

Donkergrijze huismuilen voor heren

€ 119,95

Direct beschikbaar, levertijd 1-2 werkdagen

Maat
Merk: Berkemann
Barcode: 010163420113
Kleur: Grijs
Artikelnummer: 512.78.006.10
EAN: 4049261658243
Artikelinformatie Berkemann 05710 Mirko 937 Dunkelgrau
Op zoek naar een mooi paar damesmuilen? Steengoeieschoenen.nl maakt het u gemakkelijk. Wat dacht u van deze donkergrijze Berkemann 05710 Mirko 937 Dunkelgrau huismuilen voor heren? Ze schiet u zo aan. En door het gemak draagt u ze vaker dan u denkt. De damesmuilen zijn van buiten stof-textiel, de voering is wol en de zool rubber. Dit model is uitgevoerd in wijdte H. Deze huismuilen zijn daarnaast voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor ze zijn te combineren met een maatwerk steunzool. En bestelt u ze tijdig op werkdagen, dan worden uw donkergrijze huismuilen dezelfde dag nog verzonden. Herenmuilen van Berkemann koopt u online simpel & snel op Steengoeieschoenen.nl !
Kenmerken Berkemann 05710 Mirko 937 Dunkelgrau
SubKleur: Donkergrijs
Wijdte: H
Uitneembaar voetbed: Ja
Materiaal: Wol
Voering: Wol
Zool: Rubber
Netto hakhoogte (cm): 1
Merk "Berkemann"

Berkemann damesschoenen

125 jaar ervaring op het gebied van voeten, de toepassing van de meest recente kennis op het gebied van voetorthopedie en het gebruik van de modernste productietechnologieën en innovatieve en natuurlijke materialen zorgen ervoor dat de Berkemann-modellen van actieve schoenen, gezondheidsschoenen en comfortschoenen voldoen aan de hoogste eisen eisen. Daarnaast draagt Berkemann ook haar ​​steentje bij aan de bescherming van natuurlijke hulpbronnen. In hun productielocatie in Hongarije gebruiken ze uitsluitend basismaterialen uit Europa voor hun schoenfabricage, bijvoorbeeld populierenhout uit Midden-Europese bosbouw, vervuiling vrij leer en oplosmiddelvrije kleefstoffen. Op deze manier garanderen zij 'korte processen', sluiten ze kinderarbeid uit in het fabricageproces en voldoen ze vanzelfsprekend aan de Europese milieu- en sociale normen. Dit alles maakt deel uit van wat men bij Berkemann noemt geïntegreerd welzijn.

Meer artikelen van Berkemann bekijken

Berkemann
Berkemann damesschoenen125 jaar ervaring op het gebied van voeten, de toepassing van de meest recente kennis op het gebied van voetorthopedie en het gebruik van de modernste productietechnologieën en innovatieve en natuurlijke materialen zorgen ervoor dat de Berkemann-modellen van actieve schoenen, gezondheidsschoenen en comfortschoenen voldoen aan de hoogste eisen eisen. Daarnaast draagt Berkemann ook haar ​​steentje bij aan de bescherming van natuurlijke hulpbronnen. In hun productielocatie in Hongarije gebruiken ze uitsluitend basismaterialen uit Europa voor hun schoenfabricage, bijvoorbeeld populierenhout uit Midden-Europese bosbouw, vervuiling vrij leer en oplosmiddelvrije kleefstoffen. Op deze manier garanderen zij 'korte processen', sluiten ze kinderarbeid uit in het fabricageproces en voldoen ze vanzelfsprekend aan de Europese milieu- en sociale normen. Dit alles maakt deel uit van wat men bij Berkemann noemt geïntegreerd welzijn.
%
Berkemann 01027 Janna 757 Bronze Batik

€ 99,00 Van € 119,95 afgeprijsd

Stel hier uw vraag via Whatsapp

Klik op 1 van onze medewerkers om te chatten of stuur ons een e-mail op [email protected]

Klantenservice Sander
+31630907944
Klantenservice Dorenda
+31630907944
Bel ons op 0343-457682 (op doordeweekse avonden zelfs tot 22:00 uur)
Welkom bij Steengoeieschoenen! Antwoorden buiten openingstijden kan wat langer duren, maar we reageren zo snel mogelijk.
×
1