Damesschoenen

Damesschoenen

FINN COMFORT DAMESSCHOENEN

Schoenen waarmee u zich goed voelt! Dat is de slogan van Finn Comfort, één van de leidende Europese merken op het gebied van goede, aan de drager aangepaste schoenen, en een gewaardeerd onderdeel van het assortiment van Steengoeieschoenen.nl.

Steengoeieschoenen.nl beschikt over een ruime sortering Finn Comfort damesschoenen. U treft o.a. de modellen Acapulco, Alanya, Alexandra-S, Ariano, Biscaya, Brenzone, Cremona, Gomera, Ikebukuro, Ischia, Lazise, Mira-S, Orense, Pattaya, Sidonia en Sintra-S, in meerdere kleuren.

Finn Comfort heeft behalve haar gewone assortiment ook damesschoenen voor speciale doelgroepen, zoals Finnamic, schoenen met een natuurlijke afwikkeling en bijzonder geschikt voor vrouwen die last hebben van hielspoor.
De collectie Profylaxe damesschoenen van Finn Comfort is uitermate geschikt voor gevoelige voeten, bijvoorbeeld voor diabetici, vanwege het zachte voetbed en gepolsterde bovenwerk zonder stiknaden.

Een goede schoen moet goed passen. Daarom maakt Finn Comfort damesschoenen met verschillende leesten: smal, middel en breed, en gaat daarbij uit van de anatomische vorm van de voet, waardoor de schoen optimaal op de voet aansluit.
Ook de hakhoogte en de lengtemaat zijn optimaal aan de drager aangepast. Het aan de drager persoonlijk aangepaste voetbed verhoogt niet alleen het draagcomfort, maar kan ook veel voetklachten voorkomen. Door een holle uitsparing bij de hiel hebben de damesschoenen van Finn Comfort perfecte schokdemping, wat niet alleen comfortabel loopt, maar wat ook loop- en bewegingsproblemen helpt voorkomen.
Speciale ventilatieopeningen in het voetbed zorgen ervoor dat de schoen ademt, en garandeert daarmee een goed voetklimaat.
Steengoeieschoenen.nl staat voor comfort!


PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide