Sandalen

Sandalen voor heren

Wat dat toch is met mannen en het dragen van sandalen (en slippers)? Slechts de mannen met een sterke eigen mening lijken te gaan voor een comfortabale sandaal, de rest lijkt zich niets aan te trekken van de hitte en sneakers te prefereren. Ondanks dat het ‘sandalentaboe’ de afgelopen jaren sterk is verminderd, worden sandalen door heren nagenoeg alleen functioneel gedragen, bijvoorbeeld in de wandelsport of als waterschoen voor op kiezelstranden.

Toch worden inmiddels zeer veel comfortabele stijlvolle herensandalen op de markt gebracht. De hoogste tijd voor ons om de mannen even flink wakker te schudden met een collectie steengoeie heren sandalen.

Voeten worden door vrouwen volgens onderzoek gezien als de op-een-na lelijkste lichaamsdelen. En dat geldt dan ook meteen voor de gemiddelde man. Want ja, heel veel heren worden tegenwoordig aangekleed. Natuurlijk morgen de mannen wel wat meer doen aan voetverzorging, maar om die voeten helemaal weg te stoppen in een veel te warme dicht schoen, met een temperatuur van 25 graden. Met de lucht die zich dan ontwikkelt in de meeste schoenen, zullen de dames ook niet echt blij zijn.

Hier vindt u de meest comfortabele en stijlvolle sandalen voor heren. Maar er zijn natuurlijk altijd nog teenslippers. Beiden zijn meestal waterbestendig en comfortabel. Zweetvoeten zijn verleden tijd bij Steengoeieschoenen.nl.

PostNL Afhalen Vooruitbetalen iDeal Mastercard Visa Mistercash
Divide